Til toppen

Figgjo - Changing tables

Den kjente Figgjo-kvaliteten - Porselen i ypperste klasse

Alle Figgjos produkter lages i vitroporselen, en porselenstype som er spesielt utviklet for profesjonell bruk. Porselensmassen er forsterket med aluminiumsoksid, dette gjør produktene spesielt sterke og motstandsdyktige mot den harde bruken man har på et profesjonelt kjøkken. Det benyttes ingen miljøskadelige råmaterialer, og produksjonsmasse gjenvinnes gjennom hele prosessen. Etter brenning resirkuleres vrakprodukter som fyllmasse, og luften og vannet som anvendes i fabrikken renses. Figgjos porselen blir testet for bly-, kadmium- og bariumutløsning i henhold til gjeldene lover og regler i EU og Norge, alle resultater ligger langt under kravene. Dette gjelder både glasur og farger.

Ovn og mikrobølgeovn

Alt Figgjo porselen kan trygt benyttes i ovn opptil 300 grader, ved en jevn og langsom temperaturkning og -senkning. Gull og platinadekorert porselen må ikke brukes i mikroblgeovn.

Oppvaskmaskin

Porselenet har en glatt og jevn overflate som er lett å holde ren. Følg anvisningene for oppvask med hensyn til dosering av vaske- og skyllemiddel og vasketemperatur. Bruk gjerne glansemiddel da dette minsker friksjonen og glasurslitasje.

Hygiene

Figgjos porselen er 100% naturlig. Vitroporselen er et ikkeporøst materiale og absorberer derfor ikke skitt eller bakterier.