Til toppen

Le Creuset

Støpejern fra Le Creuset

Respekten for tradisjonelt håndverk preger hvert eneste produkt fra Le Creuset, som representerer kompromissløs kvalitet og gir deg de beste forutsetninger for gode resultater på kjøkkenet.

Le Creusets gryter i støpejern

Støpejernsgryten fra Le Creuset er en uunnværlig klassiker på kjøkkenet. Gryten har blitt fremstilt i høyeste kvalitet på Le Creusets eget støperiet i Frankrike siden 1925. Støpejern er kjent for å være et av de beste materialene til matlaging, da varmen fordeles jevnt og ensartet i gryten. Dette gjør den ideell til f.eks. langkokte retter eller grytebrød. Støpejernsgryten holder seg varm lenge etter at du slår av varmen, noe som gir mulighet for energivennlig matlaging. Samtidig er denne egenskapen optimal til servering av den ferdiglagede retten, som holdes varm ved bordet. Gryten fås i et bredt utvalg av Le Creusets velkjente farger, slik at den kan matche kjøkkenet og borddekningen. Støpejernsgryten kan brukes på alle varmekilder inklusiv induksjon, og tåler dessuten både grill, ovn og rengjøring i oppvaskmaskin.

Le Creusets panner i støpejern

Pannene har en innvendig sort emalje som er spesielt fremstilt til matlaging som krever høye overflatetemperaturer. Pannens form gir størst mulig stekeflate, og håndtaket gjør det enkelt og sikkert å håndtere pannen. Pannen kan brukes på alle varmekilder inklusiv induksjon, og tåler dessuten både ovn og rengjøring i oppvaskmaskin.

Vedlikehold

Alle produkter fra Le Creuset er designet for å oppfylle allsidige matlagingsbehov og for å oppnå optimal brukervennlighet. Les gjennom denne brukerveiledningen før du tar i bruk produktet fra Le Creuset for første gang. Brukerveiledningen inneholder informasjon om hvordan du får mest mulig ut av kjøkkenutstyrets funksjoner samt en veiledning til vedlikehold av produktene.