Til toppen

Kjøkkentradisjon

Norrøna Storkjøkken er en av landets ledende totalleverandører av storkjøkkenutstyr. Vi leverer  både storkjøkkenutstyr og kjøkken-/småutstyr innenfor hotel & restaurant, kantiner og storkjøkken. Siden 1947 har Norrøna Storkjøkken bygget en unik kompetanse og knyttet nære bånd til kvalitetsleverandører over hele verden. Vårt kjøkkenutstyr finnes blant annet i bedriftskantiner, hotell & restauranter, Forsvarets forlegninger, på marine og offshore installasjoner og i barnehager og skoler.

Produktutvalget vårt er satt i system der vi tilbyr et gjennomført opplegg helt fra starten med planlegging og tegning, til montering, opplæring av brukere, igangskjøring, service, reservedeler  og teknisk dokumentasjon. Underveis supplerer vi alt av kjøkkenutstyr fra strategisk plasserte showroom og butikker i Stavanger, Haugesund, Kristiansand, Bergen, Oslo, Horten, Harstad og Bodø.

Kjøkkenkompetanse

Nøkkelen til økt trivsel og god økonomi ligger i planleggingen. Når vi kommer med tidlig i prosjekteringsfasen, blir kjøkken- og serveringsområdet en bedre integrert del av bygget. Valg av overflater og plassering av rør- og elektropunkter, er kostbare områder å endre i etterkant. Vårt hovedmål er å lage et funksjonelt kjøkken med god logistikk og vareflyt.

Kjøkkendesign

Vi tegner i AutoCAD der tegninger og beslutningsgrunnlag kan leveres i 3D. Tett dialog mellom kunde, selger og tegner resulterer i et bilde av virkeligheten som gjør det enkelt å ta vanskelige valg.

Kjøkkenkvalitet

Gjennomprøvde løsninger og solid kvalitet skal prege vårt utvalg. Vi setter ergonomi og brukeropplevelse høyt. Ved å velge kvalitetsutstyr, reduseres behovet for utskiftning som i sin tur bidrar til bedre økonomi og sparer miljøet. Vi lagerfører et stort utvalg reservedeler og har serviceteknikere i beredskap hvis noe stopper opp.

I over 70 år har vi bygget kompetanse, og blitt gode på logistikk og kundeservice. De fleste varene som er tilgjengelig for salg på webshopen er lagervarer, slik at vi kan tilby raskest mulig levering.  Vårt mål er å alltid levere rett vare, til rett tid og rett pris.

Finn din nærmeste Norrøna avdeling her eller kontakt oss gjerne på telefon 51 82 60 00, eller send en e-post til firma@norrona.net. Har du produktrelaterte spørsmål, ta gjerne kontakt på ordre@norrona.net