Til toppen

Storkjøkkenutstyr

Samarbeidspartner siden  1947

Siden 1947 har Norrøna Storkjøkken bygget en unik kompetanse og knyttet nære bånd til kvalitetsleverandører over hele verden. Fra våre avdelinger over hele Norge  er det denne erfaringen vi tar med oss videre i dialogen med arkitekter, eiendomsutviklere og sluttbrukere.

Når mennesker møtes skapes gode øyeblikk

Når lidenskap og dyktighet får utfolde seg med de beste verktøyene skapes minneverdige øyblikk. For oss har det alltid handlet om å gi disse øyeblikkene det ekstra  løftet – slik at de varer, huskes og snakkes om.

Oppskriften på et vellykket møte mellom mennesker består av mange forskjellige ingredienser. Ikke minst er det viktig at utstyret har optimal funksjonalitet og at  alle ledd fungerer sammen slik de skal.

Når det kommer til kvalitet er vi kompromissløse – det har vi alltid  vært.  
Her finner du vår passione.

Kjøkkenkvalitet

Gjennomprøvde løsninger og solid kvalitet skal prege vårt utvalg. Vi setter ergonomi og brukeropplevelse høyt. Ved å velge kvalitetsutstyr, reduseres behovet for utskiftning som i sin tur bidrar til bedre økonomi og sparer miljøet. Norrøna legger derfor stor vekt på å forhandle de beste produktene, og leverer derfor kjente merkevarer fra leverandører i både Norge og utlandet.

Se menyen til venstre som viser våre hovedkategorier, og trykk der for å lese mer om hvert enkelt produkt.