Til toppen

Buffet og serveringsidéer

Ta buffeten til nye høyder (bokstavelig talt 😉)!

Vi har flere buffetstands og kasser som kan bygges i flere høyder. Dette kan spare plass i buffeten, samtidig som det gir spennende muligheter for presentasjon. I tillegg er det en fin måte å samle mat og retter som hører sammen.

Frukt, bakevarer og allergivennlig mat passer ypperlig i trestativ i egne kasser. 


 

 

 

Ved å plassere ulike retter skaper du en mer estetisk og spennende buffet. Ulike høyder gir deg også mulighet til å fremheve enkelte retter.  Bruk gummistands sammen med ulike serveringskåler som er praktiske og passer til retten. 

Her er det mange hensyn som kan tas. Deriblant farge, fasong, materiale, plass, vekt på utstyret og antall gjester. Oppretthold en presentabel buffet på slutten av serveringen ved hjelp av skåler som hever maten opp, selv om det er lite igjen.

 


 

 

 

Skap variasjon med samme meny! Ved å presentere på ulike måter, og ved å bruke ulike underlag, kan du skape variasjon mellom hver servering. Benytt mindre serveringsskåler oppå brettene for mindre retter. Bruk ulike brett i ulke høyder for å dele buffeten inn i flere seksjoner. 

Roltex S-plank finnes i flere størrelser, fasonger og farger. De kan lett tilpasses antall gjester og behov. I tillegg kan du heve brettene med hjelp av S-cube som fungerer som oppbyggingsben. 
 


 

 

 

Server porsjoner i krukker og glass. Maten i seg selv er dekorasjon på buffeten! Glassene kan du sette på fjøler eller kjøleplater.

Salat i krukker, små Weck glass med eggerøre og laks, glassflasker med smoothie eller juice ... 🧋

Dette er en ikke bare estetisk og praktisk, men også en mer hygienisk måte å servere en buffet på!