Skip to main content
Til toppen

Våre leverandører og produsenter

Norrøna Storkjøkken forhandler de største merkevarene innen utstyr og maskiner til storkjøkken. Her finner du mer info om noen av våre største leverandører og produsenter. Listen er derimot ikke fullstendig. Søk på nettsiden eller ta kontakt med oss, mest sannsynlig kan vi skaffe det du er på jakt etter!

Når vi velger leverandører og samarbeidspartnere, er vi på jakt etter kvalitetsprodukter som er laget for å tåle profesjonell bruk. Vi er ser etter leverandører og produsenter som er innovative, og kan levere det markedet ønsker, uten at det går på bekostning av kvalitet og holdbarhet. Samtidig stiller vi strenge krav til våre leverandører når det kommer til miljø, sosiale forhold og selskapsstyring (ESG). Vi gjennomfører jevnlig revisjoner for å sikre oss at våre partnere lever opp til de krev og forventninger vi stiller på disse områdene.

Vil du vite mer?

Norrøna Storkjøkken er en landsdekkende forhandler. Ikke nøl med å ta kontakt med en av våre selgere eller prosjektledere for å finne ut hva som passer best til akkurat ditt bruk.

  Finn din nærmeste kontaktperson

Lenker
Min side