Skip to main content
Til toppen

Retur og angrerett

I henhold til angrefristloven gjelder full returrett i 14 dager fra tidspunktet du mottar varen, dersom du ikke ønsker å beholde den. Det er viktig at varen er i god stand, og at du legger ved ordrenummeret slik at vi kan koble returen mot din bestilling. Ta kontakt med en av våre ordrebehandlere på ordre@norrona.net. Legg ved følgende informasjon:

1) Web-ordrenummer
2) Navn
3) Hvilke varer du ønsker å returnere

Fyll ut det vedlagte angrerettskjemaet, eller skriv ut nytt.

Returskjema
Angrerettskjema
Last ned

Hva gjør jeg når jeg skal returnere?

Gjenbruk gjerne fraktemballasjen som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har den ytre emballasjen som varen ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen emballasje. Det viktigste er at du pakker varen i originalemballasje med tilhørende dokumentasjon (garanti, bruksanvisning o.l.) og legger ved ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg.

Send returen til følgende adresse:

Norrøna Storkjøkken AS
Att: Returvarer / webshop
Hjalmar Johansensgate 3
4019 Stavanger

Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Dersom angrerett benyttes sendes varen i retur i henhold til postens fraktkalkyle, og dekkes av kunden. Kostnaden dekkes av Norrøna Storkjøkken ved feil på varen/bestillingen – dette avtales.

Feilsending

Dersom vi mot formodning skulle ha sendt deg feil vare er det fint om du tar kontakt med oss slik at vi kan ordne korrekt vare så fort som mulig. Den feilsendte varen sender du enkelt i retur og merker returen med feilsending.

Min side