Til toppen

Skjærebrett

Se vårt store utvalg av skjærebrett til ulike formål! Praktiske, robuste og ikke minst hygieniske skjærebrett til bruk i storhusholdning. Med gode skjærebrett tar du også vare på knivene dine. Det beste er skjærebrett i tre som underlag - disse har lang levetid og er et fint element på kjøkkenet.  Plastkjærebrett er mer praktiske - de er enkle å rengjøre og kan vaskes i oppvaskmaskin. Minimer bakterieoverførsel med fargesystem på skjærebrettene i plast.

Culinaro skjærebrett

Trevirket i Culinaro-produktene tåler røff behandling, såpe og oppvaskmaskin. Ved å kjøre skjærebrettene i oppvaskmaskinen etter bruk drepes alle bakterier og brettet holdes rent og hygienisk uten at det medfører synlig slitasje. Det vedlikeholdsfrie trevirket er av heltre furu som egner seg like fint på spisebordet som på kjøkkenbenken. Skjærebrettene er produsert uten limte sammenføyninger slik at årringene i trevirket kommer til sin fulle rett. Trevirket kommer fra bærekraftig skogbruk og er svanemerket.

Saf-T-Grip skjærebrett

Saf-T-Grip skjærebrett har antiskli i hjørnene for sikrere bruk. Tilgjengelig i flere farger slik at fargekoder kan benyttes for ulike matvarer. Patentert krok som bedrer transport, oppbevaring og tørking av brettene. Brettene er tilvirket i co-polymer materiale som er veldig bestandig, men snilt mot kniver. Skjærebrettet tåler industriell oppvask, og vil ikke bøye seg.

Raumgestalt skjærebrett

Flotte og kraftige skjærebrett i eik som passer til både tilberedning og servering. Skjærebrettene er håndlagde. De har håndtak, og er ideelle for servering av ost og tapas. Fås i flere farger og størrelser. Gjør serveringen komplett med kverner i samme serie!