Til toppen

Skarpe kniver fra Victorinox

 

Det riktige verktøyet gjør alltid jobben kjekkere, spesielt på kjøkkenet. Victorinox har fokus på at kniver til husholdning og profesjonelle skal være ergonomisk designet og eksepsjonelt skarpe. Enten du bruker de i en femstjerners restaurant eller hjemme på kjøkkenet, skal du føle deg som en proff ved hvert kutt!

 


Vedlikehold

Ikke vask Victorinox kniv i maskin. Treverket “liker seg ikke” i vann, og vil over tid bli falmet og i verste fall få sprekker.  I oppvaskmaskinen kan knivstålet bli utsatt for slag og hakk, og det reduserer bruksgleden og levetiden.

Derfor anbefaler vi at alle Victorinox-kniver vaskes for hånd (tørk av med en fuktig klut) etter hver gangs bruk. Dersom uhellet skulle være ute og treskaftet begynner å bli falmet - gni det inn med litt matolje, og kniven blir god som ny. Gjør det gjerne til en regel å alltid dra 4-5 drag med slipestålet på hver side etter bruk, så er knivene maksimalt skarpe til neste gang.


Fibrox

Fibrox knivene er designet av profesjonelle, for profesjonelle. Dette er kokkens beste venn. Høy kvalitet, ergonomisk utforming, non-slip og enkle å slipe.

Kokkekniver

Victorinox kokkekniver er perfekte skarpe kniver - oppskriften til suksess på kjøkkenet! Disse knivene er godt balansert, og når du holder en av disse knivene føles det som at alt blir kuttet av seg selv. Universale kniver som er skikkelig all-rounders.

Egenskaper

- Gjennomstøpt stål (lang levetid)
- Mykt stål - lette å slipe opp, man bruke hvilken sliper man ønsker
- Meget slitesterk
- Produsert i Sveits