Til toppen

Amefa

- bestikk til alle anledninger

Amefa har 86 års erfaring i produksjon av bestikk i rustfritt stål. De bruker høykvalitetsstandarder til alle deres produkter for å sikre holdbarhet og varig ytelse. Amefa tilbyr et bredt utvalg av bestikk-mønstre med stort mangfold, alt designet med en perfekt balanse mellom form og funksjon. Amefa tilbyr produkter som passer til ethvert budsjett, laget av den beste kvalitet 18/0 eller 18/10 rustfritt stål.

Oxford

Oxford (1860) er et glatt og elegant bestikk. Bestikkserien har en klassisk, men samtidig moderne utforming. Tilvirket i 18/10 rustfritt stål. Fås i fargene: Kobber, sort, gull, champagne.


Metropole

Slående urbant design. Bestikket har lange slanke linjer med skrå bunn på håndtaket. Stålkvalitet: 18/10 stål.

Baguette

Bestikket har rene, klare linjer. Baguette er tidløst men har også tradisjonelle stilinnstillinger.
 

Ventura

Moderne og børstet ståldesign. Med et maskulint håndtak som innkapsler styrken til bestikket. Lekkert bestikk for moderne bruk. Stålkvalitet: 18/10 stål.

Royal Steak

Alt som refererer til luksus, finnes i Royal biffkniver. Det polerte trehåndtaket med diskret design og rustfritt stål av høy kvalitet, gjør denne kniven til den perfekte biffkniven.


Integrale - handikappbestikk

Perfekt for brukere med  nedsatt førlighet i arm eller gripevansker. Det kuleformede håndtaket passer perfekt inn i håndflaten og gjør det enkelt å holde for brukeren. Bestikket er innovativt, funksjonelt med et elegant design. Bestikket er produsert av den fineste kvalitet, 18/10 rustfritt stål, som sikrer holdbarhet. Det har en vakker glans samt lang levetid. Integral kan vaskes i oppvaskmaskin.