Til toppen

 

Rona er en anerkjent produsent for glass som er perfekt for bruk i restaurantmarkedet. Les mer om de unike egenskapene til de ulike glass-seriene i vårt sortiment, og se alle produktene nederst på siden. Ønsker du mer informasjon kan du ta kontakt med ditt nærmeste Norrøna-kontor. Besøk gjerne et av våre kontorer/butikker for å se glassene utstilt.


Linea Umana

Serien er designet av den italienske sommerlieren Maurizio Filippi (kåret til den beste italienske sommerlier 2016). Glassene er maskinlaget. Det betyr at de er sterkere og bedre tilpasset restaurantbruk enn et munnblåst glass.

Det som skiller Linea Umana glass fra andre vinglass, er at de er løvtynne og lette med ultratynn stett. Glassene kan i motsetning til andre tilsvarende glass vaskes i proff oppvaskmaskin.

►  Brosjyre


 

Invitation

Invitation serien er elegante, tulipanformede glass som gjør et hvert bord spektakulert. De er rimeligere i pris enn Linea Umana serien. Komplett serie på lager.

►  Brosjyre

 

Ratio

Rimelig glass med et enkelt design. Perfekt for cafe, bistroer eller restauranter som ønsker rimeligere glass og som ikke trenger en stor bredde.