Skip to main content
Til toppen

Ledig stilling

Vi i Norrøna Storkjøkken er stolte av å være en av landets ledende totalleverandører av storkjøkken. Hos oss finner du alt fra isskje til kjølerom, og blant våre kunder er både lokale gatekjøkken og Michelin-restauranter. Men, visste du at vi leverer mye mer enn bare kjøkken?

Vi leverer jevnlig utstyr til vaskeri, inventar til skoler og barnehager og rengjøringsutstyr. Hos oss finner du et team med bred erfaring innen prosjektplanlegging og tegning, salg, montering og service. Vårt hovedkontor ligger i Stavanger, men vår kompetanse er fordelt på kontorer i hele Norge.

For mer informasjon om oss, se her.

Her finner du oversikt over våre ledige stillinger.

 


Salgs- og prosjektleder Tønsberg
Salgs- og prosjektleder Tønsberg

Norrøna Storkjøkken opplever at forespørslene blir stadig mer omfattende og komplekse, derfor ønsker vi å øke vår kapasitet med enda en operativ Salgskonsulent.

Montør Tønsberg
Montør Tønsberg

Vi opplever en økende arbeidsmengde og har behov for å styrke laget med en fleksibel medarbeider til å bistå både lager og montasje. Vårt team i Tønsberg trenger deg som liker å være på farten, yte god service til hyggelige kunder og utføre montering av både kjøkkeninnredning og maskinelt utstyr hos våre kunder i hovedsak Buskerud, Vestfold og Telemark. Har du erfaring, teknisk innsikt og interesse for slikt arbeid, kan du være den vi leter etter!

Kalkulatør Oslo
Kalkulatør Oslo

Som kalkulatør vil du ha utfordrende og allsidige arbeidsoppgaver, og spille en viktig rolle i Norrøna Storkjøkken sine anbudsprosesser. Du vil rapportere til driftsleder og jobbe tett med salgsavdelingen, som består av 12 dedikerte kollegaer. Du vil få grundig opplæring og bli del av et uformelt arbeidsmiljø hvor alle spiller på lag og gjør hverandre gode!

Servicetekniker Kristiansand
Servicetekniker Kristiansand

Nå trenger vi servicetekniker til vårt serviceteam i Kristiansand, som jobber primært i Agder Fylke. Vi trenger noen som liker å være på farten og yte god service til hyggelige kunder. Bransjeerfaring er en fordel, men ikke et krav.

Selger - Harstad
Selger - Harstad

Norrøna Storkjøkken øker vår satsing i Nord-Norge, og skal nå ansette selger i Harstad! Det er mye som "koker" i Nord-Norge nå og vi trenger flere dyktige ansatte, gjerne med bakgrunn og erfaring fra HORECA.

Lærling elektroreparatør
Lærling elektroreparatør

Som elektroreparatør utfører du service og reparasjoner på utstyr som er helt avgjørende for at våre kunder skal kunne sette maten på bordet! Enten det er sykehjem, barnehager, hoteller, restauranter eller oljeplattformer sikrer vi at hjulene holdes i gang

Salgs- og Prosjektleder Oslo
Salgs- og Prosjektleder Oslo

Norrøna Storkjøkken opplever at forespørslene blir stadig mer omfattende og komplekse, derfor ønsker vi å øke vår kapasitet med enda en operativ Salgskonsulent.


Åpen søknad

Selv om vi ikke har utlyste stillinger er vi alltid interessert i å komme i kontakt med deg som har motivasjon og kvalifikasjoner på plass!

Vi er spesielt på jakt etter serviceteknikere og montører.  Har du en av følgende kvalifikasjoner 

  • Fagbrev innenfor elektro og/eller automasjon
  • Fagbrev som snekker/møbelsnekker eller relevant erfaring inne montasje og/eller snekring

Høres dette ut som noe for deg? Send oss en søknad med CV til firma@norrona.net

Lærling

Er du straks ferdig med VK2, og på jakt etter læreplass? Vi er godkjent lærebedrift og ved hovedkontoret vårt i Stavanger har vi læreplasser innen 

  • Elektroreparatør

Er du interessert i en lærlingplass hos oss? Send oss en søknad med CV til firma@norrona.net

Min side