Skip to main content
Til toppen

Frakt

Norrøna Storkjøkken benytter seg av Bring/Posten som transportør for våre kunder på nettbutikken. Vi sender kun til adresser i Norge. Ved forsendelser til utlandet eller Jan Mayen og Svalbard må frakt avklares (kun for bedriftskunder).

Husk å bruke korrekt adresse og postnummer på leveringsadressen din!

Fraktkostnad

Vi har fast frakt på kr 125,- for pakker som sendes som klimanøytral servicepakke (med sporingsnummer). Vi gjør oppmerksom på at for enkelte bedriftskunder vil frakt tilkomme på faktura i henhold til egne avtaler.

Fri frakt

Vi tilbyr fri frakt på ordre over 1.000 kr! Fri frakt gjelder kun bestillinger via nettbutikken. Vi gjør oppmerksom på at de ikke gjelder storkjøkkenutstyr som ikke står oppgitt med pris, og som ikke handles direkte i nettbutikken. Fri frakt gjelder ikke for bedriftskunder med egne avtaler.

Hente på posten (klimanøytral servicepakke)

Forsendelsen leveres normalt i løpet av 1-3 virkedager (4-5 i noen tilfeller). Melding om ankommet pakke sendes til mottakers e-postadresse, eller som SMS hvis du har valgt lagt inn ditt mobilnummer. Pakken må hentes innen 14 dager etter at hentemelding er mottatt.

Ønsker du å få din ordre levert på døren, kan dette bestilles gjennom bring.no, så snart du har mottatt din hentemelding. Det vil da bli en ekstra kostnad for dette, som du betaler direkte til posten. Du kan da få din ordre levert hjem på døren, mellom kl 17-21.

Uavhentede pakker

Bring/Posten sender ut melding om ankommet gods så snart den er ankommet utleveringsstedet. Denne meldingen blir sendt på nytt etter ca 1 uke. Dersom pakken ikke blir hentet ut innen 14 dager, vil den bli sendt i retur til Norrøna, med melding om uavhentet gods. Norrøna forbeholder seg retten til å avkreve et gebyr for sendinger som ikke blir hentet ut. Dette gebyret dekker våre administrative kostnader i forbindelse med behandling av returen. Gebyret trekkes fra det innbetalte totalbeløpet, hvorpå resten blir refundert til ditt registrerte kredittkort. Du vil få melding på e-post om dette.

Ønsker du å benytte deg av 14 dagers angrerett, ber vi deg hente ut pakken, og følge instruksjonen som skal være vedlagt sammen med din ordre.

 

Min side