Skip to main content
Til toppen

Vi kan kjøkken fra A til Å!

I over 70 år har vi bygget kompetanse, og blitt gode på logistikk og kundeservice. Produktutvalget vårt er satt i system der vi tilbyr et gjennomført opplegg helt fra starten med planlegging og tegning, til montering, opplæring av brukere, igangkjøring, service, reservedeler og teknisk dokumentasjon. Hvordan kan vi hjelpe deg?

 • Din Idè - Kontakt oss!

  Sitter du med en plan eller et kjøkkenprosjekt du ønsker å få til virkelighet? Vi leverer alle typer storkjøkkenutstyr og kjøkken-/småutstyr! Våre kunder er blant annet caféer, barnehager, skoler, hoteller, restauranter, bedriftskantiner, bakerier og marine/offshore installasjoner.

 • Prosjektplanlegging

  Prosjektplanlegging

  Nøkkelen til høy trivsel, god logistikk og sunn økonomi ligger i planleggingen. Når vi kommer med tidlig i prosjekteringsfasen, blir kjøkken- og serveringsområdet en bedre integrert del av bygget. Valg av overflater og plassering av rør- og elektropunkter, er kostbare områder å endre i etterkant. Vårt hovedmål er å lage et funksjonelt kjøkken med god logistikk og vareflyt.

 • Kompetanse

  Kompetanse

  Norrøna har etter hvert tilegnet seg stor kunnskap om fast inventar til skoler og andre lærersteder. Vi kan levere til alle rom på et lærested. Vi har faste proskjektledere som følger hele prosessen fra tegnebrettet til ferdig levert prosjekt. Vi er med: Fra prosjekteringsstadiet - til visualisering - og komplett leveranse! Vårt brede spekter av leverandører tilfredsstiller alle krav som kan komme!

 • Tegning

  Tegning

  Vi tegner i Revit. Programvaren er spesifikt utformet for bygningsinformasjonsmodellering (BIM). Ved å bruke Revit øker vi effektiviteten og nøyaktigheten på hele prosjektets livssyklus, fra konseptuelt design, visualisering og analyse til tilvirkning og konstruksjon. Vårt hovedmål er å lage et funksjonelt kjøkken med god logistikk og vareflyt.

 • Beslutning

  Beslutning

  Basert på gode 3D tegninger fra Revit, produkter tilpasset deres krav, ønsker og behov, blir vi sammen enige om den beste løsningen.

 • Innkjøp

  Vår innkjøpsavdeling sørger for å ha varene levert til riktig tid. Alle våre leverandører gjennomgår streng evaluering tilknyttet helse, miljø og sikkerhet, hvor etisk handel og omfattende leverandørrevisjoner inngår.

 • Montering

  Montering

  Vi har en egen avdeling med montører som har mange års erfaring. De sørger for å få den valgte løsning blir montert i henhold til avtalt tid, krav og tegninger. Vi benytter Dalux som kvalitetssikringsverktøy.

 • Ferdigstilling

  Ferdigstilling

  Overlevering skjer sammen med en selger. Ved behov tilbyr vi opplæring av maskiner.

 • Kjøkkenutstyr

  Vi har et stor utvalg kjøkkentilbehør som kan supplere alle behov på kjøkken og i servering. Se vårt utvalg her.

 • Service og deler

  Vi kan tilby fast serviceavtale, og teknisk support! For offshore kunder har vi egen marine- og offshoreavdeling. I Stavanger har vi eget lager med reservedeler. Våre servicetekniker og partnere dekker hele landet. Vi bistår gjerne!

Service og deler
Det beste med Norrøna var samarbeidet vi hadde fra før vi åpnet frem til vi åpnet. Fordi vi fikk kunnskap og ekspertise. Vi jobbet med Norrøna som en konsulent like mye som en leverandør. De var med og fant Mibrasa-grillen fra Spania. Vi fikk god opplæring og fikk teste dette og prøve det ut før vi gikk i gang. Det satte vi enormt stor pris på.
Ole Dysjaland, Hekkan
Interessert?

Interessert?

Se vårt galleri med flere av våre ferdige prosjekter, eller ta kontakt med ditt nærmeste Norrøna kontor. Vi har mange dyktige fagfolk i hele landet!

Prosjekter Kontakt oss

Min side