Skip to main content
Til toppen

Vedlikehold

De fleste ønsker at kjøkkenredskapene de har skal vare lengst mulig, og godt vedlikehold er kanskje det aller viktigste for å øke levetiden, og få dem til å vare lengst mulig. Her har vi samlet tips til hvordan du vedlikeholder kniver, bestikk, støpejernsprodukter med mer for å få det til å vare lengst mulig, selv ved daglig bruk.


Knivoppbevaring
Knivoppbevaring

Kniver bør ikke oppbevares i en knivskuff sammen med andre gjenstander som kan skade eggen. Lær hvordan knivene bær oppbevares.

Knivsliping
Knivsliping

En skarp kniv er kokkens beste redskap, og den må behandles riktig for at den skal holde seg. Se vår slipeguide!

Vedlikehold av kniver
Vedlikehold av kniver

Kniver er et presisjonsverktøy som bør behandles med omtanke. Les hvordan knivene bør behandles for å bevare skarpeten lengst mulig!

Vasketips for bestikk
Vasketips for bestikk

Rustfritt stål er et perfekt materiale for bestikk: robust, rustfritt, og holder på glansen. Dog får bestikket ofte kontinuerlig belastning og dette setter krav til gode daglige rutiner for håndtering og renhold. Her får du seks tips:

Vedlikehold av støpejernsprodukter
Vedlikehold av støpejernsprodukter

Lær hvordan du skal rengjøre og ta vare på gryter og panner i støpejern slik at de holder lengst mulig, og gir deg mest mulig glede på kjøkkenet!

Melamin vedlikehold
Melamin vedlikehold

Melaminprodukter tåler mye, samtidig som det er mye lettere enn porselen. I tillegg er de rimeligere, noe som gjør dem populære. Les hvordan de skal behandles her.

Hva forteller IP-graden?
Hva forteller IP-graden?

Du har kanskje sett benevnelser som IP47, IP54 eller IP67 i forbindelse med en rekke ulike produkter og en rekke ulike bransjer. Men hva betyr egentlig disse tallene, og hvorfor skal du bry deg?

Vedlikehold Robot Coupe stavmikser
Vedlikehold Robot Coupe stavmikser

Kniven på stavmikserene fra Robot Coupe kan enkelt demonteres og rengjøres. Her kan du se video av hvordan det gjøres!

Lenker
Min side