Skip to main content
Til toppen

Rustfri innredning

Kontakt oss gjerne direkte for mer informasjon om rustfri innredning. Vi kan bistå med spesialøsninger etter deres behov og ønsker.

►Kontakt oss


Benker/arbeidsbenker

Vi tilbyr rustfritt stål benker fra anerkjente leverandører. Utstyret er produsert for å tåle tøff og langvarig bruk i storkjøkken.  Vi benytter som standard utførelse AISI 304. Benker kan produseres i ønsket lengde med eller uten kum i flere forskjellige størrelser. Standard bredde er 650mm og høyde 900mm. Alle benker kan leveres med justerbare ben samt veggfeste, hvis de skal stå mot vegg. Vi kan tilby benker og topp-plater med flere forskjellige profiler, alt etter kundens ønske. Benkene kan leveres med eller uten underhyller. Vi tilbyr også høydejusterbare benker som kan tilpasses individuelle ønsker. Vi tilbyr i tillegg også oppvaskanlegg, forspylebasseng og spesialløsninger. 


Hygienisk lagring - hyller og reolsystemer

Vi leverer reoler og hyller til alle behov for lagring og oppbevaring. Produktene har jevne, godt tilgjengelige overflater og lukkede profiler som gjør det enkelt å holde en høy hygienisk standard. Vi kan levere reoler for hygienisk lagring i både aluminium, plast og rustfritt stål. Et stort standardsortiment gir mulighet for nøyaktig tilpasning og høy arealutnyttelse. Design  og funksjon er nøye knyttet sammen for å skape et produkt som tilfredsstiller høye krav, både til bruk og til utseende. Kvadratmeterprisen er ofte høy i kjøle- og fryserom, kjøkkener, sterile rom osv. Plassen kan være knapp, med behov for høy arealutnyttelse. Vi bistår deg som kunde slik at du får en optimal utnyttelse av din lagringsplass.


Vogner og stativer 

Vi kan tilby et bredt sortiment av utstyr på hjul med rustfri utførelse. Trillebord i ulike størrelser, bløte vogner, ryddevogner, kurvvogner i ulike størrelser samt vogner for gastronom brett og kantiner, avfallsvogner mm. Kontakt oss gjerne så bistår vi deg med korrekt utstyr.  
 

Lenker
Min side