Til toppen

Scanpan

ScanPan - gryter og panner i toppkvalitet

SCANPAN produserer gryter og panner i toppkvalitet av de beste materialer og i stolte håndtverkstraisjoner. Her finner du gryter til induksjon, gass og alle andre komfyrer. Alle SCANPAN gryter er ovnfaste opp til 260 °C – også de med glasslokk og plasthåndtak – slik at du kan la dine retter gjøre seg ferdig i ovnen, eller bake lekre grytebrød. Velg gryte og panne etter behov, etter størrelse, med eller uten non-stick.

CTX-serien

Denne serien sikrer deg et kompromissløst kjøkkenverktøy i verdensklasse. Stekeflatens non-stick belegg er robust og slitesterk. Den sikrer perfekt tilberedning, og med et ytre i børstet stål tar CTX seg godt ut på enhver komfyr.

Classic-serien

Det klassiske valg. Classic er den originale, stilrene og tidløse SCANPAN-serien. Spesialkonstruert til gass- og glasskeramiske komfyrer og skapt til daglig bruk år etter år. Seriens spesialdesignede bunn sikrer jevn varmefordeling og gir gryter og panner gode koke- og stekeegenskaper. Samtidig gjør den unike non-stick belegning både matlagningen og rengjøring til en sann fornøyelse. Den klebefrie overflaten er laget av keramsik titan, som tåler alle typer kjøkkenredskaper.

Pro IQ-serien

Fra non-stick beleggningen som er 10 ganger hardere enn stål - så solid at du kan bruke metallredskaper, over kroppen som er squeeze-cast av 100% gjenbruksaluminium, til den tykke bunnen designet til matlaging med mindre energiforbruk, og lokk i herdet glass med dampventiler. Tilføy profesjonelle håndtak i børstet stål og legg induktionskompatibilitet til, og du har non-stick kokeverktøy, som kan holde et helt liv. Der er mye å like ved disse produktene!