Til toppen

Scanpan

ScanPan - gryter og panner i toppkvalitet

SCANPAN produserer gryter og panner av de beste materialer og i stolte håndtverkstraisjoner. Her finner du gryter til induksjon, gass og alle andre komfyrer. Alle SCANPAN gryter er ovnfaste opp til 260 °C – også de med glasslokk og plasthåndtak – slik at du kan la dine retter gjøre seg ferdig i ovnen, eller bake lekre grytebrød. Velg gryte og panne etter behov eller størrelse.

image

CTX: Denne serien sikrer deg et kompromissløst kjøkkenverktøy i verdensklasse. Stekeflatens non-stick belegg er robust og slitesterk. Pannene og grytene bidrar til perfekt tilberedning, og med et ytre i børstet stål tar CTX seg godt ut på enhver komfyr.


image

Pro IQ: Produkter i IQ-serien er håndstøpt av 100 % gjenbruksaluminium. Serien kan brukes på alle komfyrtyper, inkludert induksjon takket være en stålplate i bunnen som sikrer optimal og jevn varmefordeling. Produktene i IQ serien har non-stick belegg, som er slitesterkt og enkelt og rengjøre. Overflaten tåler kjøkkenredskaper i alle materialer.


image

Classic: Spesialkonstruert til gass- og glasskeramiske komfyrer og skapt til daglig bruk. Bunnen sikrer jevn varmefordeling og gir gryter og panner gode koke- og stekeegenskaper. Samtidig gjør non-stick belegning både matlagningen og rengjøring til en sann fornøyelse. Den klebefrie overflaten er laget av keramsik titan, som tåler alle typer kjøkkenredskaper.