Til toppen
De ulike Amefa seriene

De ulike Amefa seriene

Bestikk til alle anledninger: Amefa tilbyr et bredt utvalg av bestikkmønstre, alt designet med balanse mellom form og funksjon.

Amefa har 86 års erfaring i produksjon av bestikk i 18/0 eller 18/10 rustfritt stål. De bruker høykvalitetsstandarder til alle deres produkter for å sikre holdbarhet og varig ytelse. Amefa tilbyr et bredt utvalg av bestikkmønstre, alt designet med balanse mellom form og funksjon. Amefa tilbyr produkter som passer til ethvert budsjett. Det fargede bestikket har et tynt lag med titanbelegg som gir den unike fargen.

Garanti

Amefa produkter er produsert med stor nøyaktighet og blir grundig kontrollert, for å garantere at du skal få glede av bestikket i mange år. Korrosjon og skade som kommer av feil bruk/vedlikehold dekkes ikke av garanti


Amefa Oxford

Oxford (1860) er et glatt og elegant bestikk. Bestikkserien har en klassisk, men samtidigmoderne utforming. Tilvirket i 18/10 rustfritt stål. Fås i fargene kobber, sort, gull og champagne– kun kobber tilbys i full serie. Bestikket er slitesterkt. For profesjonell bruk i storkjøkken/restaurant. Perfekt for arrangementer som bryllup og konfirmasjon. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

► Kjøp bestikket her

Metropole

Slående urbant design. Bestikket har lange slanke linjer med skrå bunn på håndtaket. Stålkvalitet: 18/10 stål.

► Kjøp bestikket her

Ventura

Moderne og børstet ståldesign. Med et maskulint håndtak som innkapsler styrken til bestikket. Lekkert bestikk for moderne bruk. Stålkvalitet: 18/10 stål.

► Kjøp bestikket her

Baguette

Bestikket har rene, klare linjer. Baguette er tidløst men har også tradisjonelle stilinnstillinger.

► Kjøp bestikket her

Royal Steak

Alt som refererer til luksus, finnes i Royal biffbestikket.  Håndtaket er i POM kompositt, med diskret design og rustfritt stål av høy kvalitet.

► Kjøp bestikket her

Integrale - ergonomisk bestikk

Perfekt for brukere med  nedsatt førlighet i arm eller gripevansker. Det kuleformede håndtaket passer perfekt inn i håndflaten og gjør det enkelt å holde for brukeren. Bestikket er innovativt, funksjonelt med et elegant design. Bestikket er produsert av den fineste kvalitet, 18/10 rustfritt stål, som sikrer holdbarhet. Det har en vakker glans samt lang levetid. Integrale kan vaskes i oppvaskmaskin.

► Kjøp bestikket her