Skip to main content
Til toppen

Hobart

Siden oppstarten i 1930 har tyske Hobart levert maskiner og systemer for oppvask, matlaging, matberedningog avfallsteknikk. I over 90 år har de bygget seg opp til å bli en verdensledende aktør innen profesjonelle oppvaskmaskiner. Deres oppvaskmaskiner har utmerket seg med sin høye kvalitet, effektivitet og pålitelighet. Perfekt for en hektisk hverdag på et profesjonelt kjøkken!

Hobart er fokusert på bærekraftig drift, og jobber for å utvikle produkter som bruker mindre strøm og vann. Deres norske avdelingen er i tillegg Miljøfyrtårn-bedrift og medlam av Grønt Punkt og Renas. Hobart er i tillegg ISO 9001, ISO 14001 (miljøledelse) og ISO 50001 (energiledelse) serifisert. 

Kontakt oss

Norrøna Storkjøkken er en landsdekkende forhandler av Hobart. Ikke nøl med å ta kontakt med en av våre selgere eller prosjektledere for å finne ut hva som passer best til akkurat ditt bruk.

Finn din nærmeste kontaktperson eller avdelingskontor

Hjemmeside

Hobart har gode og innholdsrike nettsider. Her finner du ytterligere informasjon om alle produktseriene som er tilgjengelig fra Hobart. Finner du noe  som ikke er i vårt sortiment? Det kan vi selvfølgelig skaffe!

Besøk hjemmesiden til Hobart

Produktserier

Hobart har flere ulike produktserier, alt etter hva ditt behov er. Teknologien i oppvaskmaskinene er avgjørende når det gjelder miljøpåvirkning. Enkelte tror at alle oppvaskmaskiner er like, og at det bare handler om pris. Forskjellen er derimot stor, og i dag påvirker miljøet også din økonomi! Hobart oppvaskmaskiner har for eksempel et patentert filtersystem som reduserer det totale vannforbruket mye, noe som igjen reduserer forbruket av kjemikalier og strøm. Tenk på at det alltid er mest økonomisk å velge en oppvaskmaskin med lavest mulig vann-, kjemikalie- og energiforbruk.

De aller fleste av Hobart-modellene er tilgjengelige som marine-modeller for bruk ombord skip og offshore.

Glassvaskere

Glassvaskere er oppvaskmaskiner beregnet kun på glass. De plasseres under benken og er perfekte for bruk på hotell, bar, restauranter og andre serveringssteder hvor forbruket av glass er høyt. 

 • Hobart Profi: Profi-modellene er en arbeidshest. Den finnes i ulike modeller, alt etter kapasitet og størrelse. Modellene har enkelt vedlikehold og renseprogram, og kan tilkobles wifi og SmartConnect-appen.
 • Hobart Premax: Premium-modellen med integrert tørkefunksjon og omvendt osmose vannfilter gir et perfekt tørkeresultat. Dette er den ideelle løsningen for barer etc., da ingen damp kommer ut når døren åpnes. Kommer i modeller med ulik størrelse og kapasitet, og kan tilkobles wifi og SmartConnect-appen.

Underbenkmaskiner

Oppvaskmaskiner som plasseres under benken. Disse vasker alt av glass, bestikk og servise.  Dette er en plasseffektiv løsning, og passer fint for restauranter, bistroer, kafeer, mindre kantiner og avdelingskjøkken med er mindre oppvaskbehov.

 • Hobart Ecomax: En prisgunstig, stillegående, vann- og energibesparende modellserie. Finnes i ulike modeller, alt etter kapasitet og størrelse.
 • Hobart Prolite: En enkel og driftssikker oppvaskmaskin som lar deg vaske to kurver samtidig. Kan tilkobles wifi og SmartConnect-appen.
 • Hobart Profi: Profi-modellene finnes i ulike modeller, alt etter kapasitet og størrelse. Kommer også i en Care-modell som er spesielt tilpasset helse- og omsorgssektoren og har mulighet for termisk desinfeksjon. Profi-modellene kan vaske to kurver samtidig, og har enkelt vedlikehold og renseprogram. Kan tilkobles wifi og SmartConnect-appen.
 • Hobart Premax: Premium-modellen med integrert tørkefunksjon og omvendt osmose vannfilter gir et perfekt tørkeresultat. Dette er en svært driftseffektiv og økonomisk modell, som kan vaske opptil 90 kurver i timen. Kan tilkobles wifi og SmartConnect-appen.

Hetteoppvaskmaskiner

Hetteoppvaskmaskiner er større oppvaskmaskiner som har en ergonomisk arbeidshøyde, og kan kombineres med praktisk arbeidsbenk. Det gjør det lettere å håndtere større mengder oppvask. 

 • Hobart Profi: Profi-serien har alt en profesjonell oppvaskmaskin trenger. Ulike modeller og tilpassingsmuligheter gjør at du kan tilpasse oppsettet til behovet du har på ditt kjøkken. Kan brukes med SmartConnect-appen (gjelder ikke AM900-modellen)
 • Hobart Ecomax: Økonomimodell for normal oppvask. Har en kapasitet på opptil 48 kurver per time. 

Grovoppvaskmaskiner

Hobart sine grovoppvaskmaskiner brukes over alt hvor kantiner, bakker, gryter og redskap skal vaskes. 

 • Hobart Ecomax: En robust og driftsikker maskin basert på en forenklet utgave av Hobarts anerkjente Profi UX modell. 
 • Hobart Profi: Profi-serien er en ekte proff.  Den kombinerer effektiv oppvaskteknikk med høy betjeningskomfort og lave driftskostnader. Et bredt utvalg av utstyrsopsjoner gjør Profi-serien til en skreddersydd oppvaskløsning for de forskjelligste bruksområder. I Profi-serien finnes det både hettemaskiner og maskiner med frontluke.
 • Hobart Premax: Minimale driftskostnader, maksimal ytelse og ergonomi. Premax-serien gir deg det lille eksta. I tillegg til  funksjonene i Profi-serien byr Premax på VAPOACTIVE dampvask, direkte innsprøytingssystem for oppvaskmiddel og bedre kapasitet. 
 • Hobart FUX: Dette er en modulbygget kasse- og grovoppvaskmaskin med en kapasitet på inntil 2000 kasser eller kurver per time. Maskinen er ideell for store og mellomstore bakerier og kjøttvareprodusenter og store cateringvirksomheter. 

Tunnelloppvaskmaskiner

Dette er oppvaskmaskiner for deg med store volum. Her snakker vi kapasitet på opptil 320 kurver i times. Denne typen oppvaskmaskiner er godt egnet for HORECA-bransjen eller storkjøkken på sykehus, syke- og aldershjem, kantiner og skoler. Kurvtunnelmaskinene er bygget opp av moduler. Forvask, hovedvask, tørking og mellomliggende moduler blir satt sammen individuelt for hver kunde med henblikk på ytelse, økonomi og driftsforhold. Slik blir maskinen og oppvaskløsningen skreddersydd til kundens krav og organsiering av arbeidet.  

 • Hobart Profi: En driftsikker modellserie som leverer kapasitet på opptil 280 kurver i timen. Den gir en effektiv, automatisert oppvaskflyt. Kan tilkobles WashSmart-appen.
 • Hobart Premax: Toppmodellen som har samme fordeler som Profi-serien, men serien inneholder de siste nyhetene og innovasjonene for både miljøet og økonomien. Den smarte premium modellen har bl.a. tomromsdetektering som leter opp mellomrom og reduserer umiddelbart mengden av vann i sluttskyllingens siste steg til et minimum. 

Les mer om tunneloppvaskmaskinene fra Hobart her.

  Fordeler

Hobart leverer produkter som er innovative, og bruker teknologi til å gi bedre resultat med mindre forbruk av energi, vann og kjemikalier. Her finner du en rekke fordeler som hjelper deg i en travel hverdag på kjøkkenet.

 • Brukervennlige produkter som er enkle å betjene i hverdagen
 • Solid konstruksjon med rustfritt stål
 • Beregnet på daglig, profesjonell bruk med høy kvalitet og lang levetid
 • Renseprogrammer og enkelt vedlikehold
 • Energieffektive produkter med lavere vannforbruk
 • Stort utvalg i modeller og tilpassingsmuligheter som gjør det mulig å finne den perfekte oppvaskmaskinen til ditt behov

  SmartConnect App

Hobart har samlet alle sine produkter i én app! Appen kan brukes med alle Hobart-produkter som kan kobles til wifi.

 • Hold øye med maskinstatus
 • Rask tilgang til HACCP-info
 • Oversikt over forbruk og kostnad
 • Varsel om feil, uansett hvor du er
 • Rask tilgnag til service-forespørsler

Les mer på Hobarts hjemmesider

Nedlastinger

På Hobarts nettsider finner du full oversikt over brosjyrer, datablader og brukermanualer som er tilgjengelig for nedlasting.

Gå til Hobarts nedlastingssenter

 Service

Blir det problemer med oppvasken kan det fort skape en flaskehals som forplanter seg. Riktig vedlikehold og service, og raske reparasjon om uhellet er ute er viktig! Vi har et nært samarbeid med Hobart når det kommer til å gjennomfører service og reparasjoner på deres oppvaskmaskiner. I tillegg har vi et stort antall deler tilgjengelig på vårt delelager.


Utforsk produktutvalget

Visning
Hobart Ecomax 702 Grovoppvaskmaskin

Produktnummer: 940Ecomax702-10
Lagerbeholdning:
Hobart H615-15D Hetteoppvaskmaskin

Produktnummer: PV-940H615
Lagerbeholdning:
Hobart Hygienetabletter

Produktnummer: 94089754
Lagerbeholdning:
Hobart Profi GX Glassvasker underbenk 50x50 kurver

Produktnummer: 940GX-10B
Lagerbeholdning:
Hobart Premax GP Glassvasker underbenk m/tørkefunksjon

Produktnummer: 940GP-10B
Lagerbeholdning:
Hobart Profi GXC Glassvasker underbenk lav modell, 700mm høy

Produktnummer: 940GXC-11B
Lagerbeholdning:
Hobart Profi UX Grovoppvaskmaskin med frontluke

Produktnummer: 940UX10A
Lagerbeholdning:
Hobart Profi UXT Grovoppvaskmaskin med frontluke

Produktnummer: 940UXT10A
Lagerbeholdning:
Hobart Profi UXTH Grovoppvaskmaskin med hette

Produktnummer: 940UXTH-10A
Lagerbeholdning:
Hobart hetteoppvaskmaskin AM900I-15B 400V 50Hz 3N

Produktnummer: 940AM900I15B
Lagerbeholdning:
Hobart hetteoppvaskmaskin AMX

Produktnummer: PV-940AMX
Lagerbeholdning:
Hobart Ecomax H604 hettoppvaskmaskin

Produktnummer: PV-940EcomaxH604
Lagerbeholdning:
Lenker
Min side