Skip to main content
Til toppen

Miele Professional

Mange har gode erfaringer med produkter fra Miele i hjemmet, og kjenner til kvaliteten det tyske merket leverer. Mieles profesjonelle produkter er derimot i en liga for seg selv! Her snakker vi holdbare produkter som tåler profesjonell bruk, og som setter kvalitet, driftssikkerhet og hygiene fremst.

Norrøna Storkjøkken er en landsdekkende forhandler av Miele-produkter. Ikke nøl med å ta kontakt med en av våre selgere eller prosjektledere for å finne ut hva som passer best til akkurat ditt bruk.

Kontakt oss

Norrøna Storkjøkken er en landsdekkende forhandler av Miele-produkter. Ikke nøl med å ta kontakt med en av våre selgere eller prosjektledere for å finne ut hva som passer best til akkurat ditt bruk.

Finn din nærmeste kontaktperson eller avdelingskontor

Hjemmeside

Miele har gode og innholdsrike nettsider. Her finner du ytterligere informasjon om alle produktseriene som er tilgjengelig fra Miele. Finner du noe  som ikke er i vårt sortiment? Det kan vi selvfølgelig skaffe!

Besøk hjemmesiden til Miele

Produktserier

Profesjonelle oppvaskmaskiner

Dette er oppvaskmaskiner som ikke bare tåler profesjonell påkjenning, men som også leverer på hygienekrav. Mieles oppvaskmaskiner er godt egnet til storhusholdninger som trenger større kapasitet, og som stiller strengere hygienekrav enn hjemme, men som kanskje ikke har full profesjonell arbeidsflyt på oppvasken som en større restaurant eller kantine.

 • Friskvannsoppvaskmaskiner: Betegnelsen friskvann betyr at vannet skiftes etter hver oppvaskfase. Dette er oppvaskmaskiner som enten er frittsående, integrerte eller plasseres under benk. De egner seg for storhusholdninger som skoler og barnehager, eller kaffe- og pauserom, kontorer og andre med større mengder oppvask. Med programtider ned til 5 minutter er oppvasken fort unnagjort! Alle modellene kommer med integrert kalkfilter, integrert tørking og automatisk åpning, mens enkelte kommer med Perfect GlasCare for ekstra skånsom glassvask, og mulighet for ekstern doseringspumpe. Kommer også som Hygiene-modell beregnet på sykehus, helseinstitusjoner og andre med ekstra strenge hygienekrav, og egen offshore-variant. I tillegg finnes modellen "OK Safety". Den er beregnet på brann- og redningstjeneste, og kommer blant annet uten tørking for økt sikkerhet.
 • Tankoppvaskmaskiner: Dette er oppvaskmaskiner hvor man setter inn hele oppvaskkurver. Denne typen er godt egnet for kafeer, kantiner, mindre spisesteder, samt barnehager, helseinstitusjoner og forsamlingslokaler. Betegnelsen tankoppvaskmaskin betyr at vannet ikke alltid byttes ut. Til gjengjeld beholdes oppvarmet vann i maskinen, noe som muligjør svært korte programtider, ned mot 55 sekunder. Maskinene har mulighet for alle typer oppvask, noe som gjør dette til universalmaskiner som passer det meste. 

Profesjonelle vaskemaskiner

Profesjonelle vaskemaskiner fra Miele er driftssikre maskiner, som er enkle i bruk. Mulighet for å koble til betalingsløsninger gjør at disse kan brukes i kommersielle vaskeri for eksempel på campingplasser, hoteller, vaskeri o.l.

 • Kapasitet opptil 8kg: Smågigant-serien er en allsidig serie som passer de fleste bruksområder. Enkelte modeller kan utstyres med betalingssystem og WiFi/LAN-tilkobling, mens alle tilbyr programmerbar styring, skånetrommel, flytende dosering av såpe og mengdeautomatikk. Begrensningen ligger i kapasitet. Til gjengjeld kan tørketrommel i tilsvarende serie stables oppå vaskemaskinen, en plassbesparende og effektiv løsning! Finnes egne modeller for moppevask og offshore/marine.
 • Kapasitet 8-10kg: Ypperlige maskiner til facility managment, hotell, vaskeri, idrettslag, campingplass etc. hvor det er behov for litt mer kapasitet. Alle modellene tilbyr programmerbar styring, skånetrommel, tilkobling forflytende dosering, og mengdeautomatikk. Vaskemaskinene har kort programtid på bare 53 minutter. Noen modeller kan tilkobles betalingssystem. Det finnes egne modeller for moppevask og offshore/marine.
 • Kapasitet 10-20kg: Større kapasitet for steder hvor det er mye vask. Finnes som grovvask/moppevask med tilkobling for dosering av flytende såpe, og modeller for bruk innen offshore/marine. Enkelte modeller kan utstyres med betalingssystem og WiFi-tilkobling. Maskinene har skånetrommel og programmerbar styring. 
 • Kapasitet: 24-32kg: Maskiner beregnet på store menger som vaskeri, facility managment, institusjoner o.l. Alle maskinene har skånetrommel, mengdeautomatikk og fritt programmerbar stryring. Finnes også i modeller med tilkobling for flytende dosering, indirekte oppvarming via damp og spesielle modeller for marine og offshore.
 • Barrierevaskemaskiner: Dette er spesialiserte vaskemaskiner som er velegnet for helseinstitusjoner, brannstasjoner og andre med særskilte krav til hygiene. Maskinene lar deg putte skittent tøy inn på ene siden, og få rent tøy ut på andre siden. Det skaper en barriere mellom en helt adskilt ren og skitten sone/side. Dette er maskiner som er spesielt godt egnet når man vil unngå kontaminering, og der hvor rent og skittent tøy/utstyr ikke må blandes .

Profesjonelle tørketromler

Mieles serie med tørketromler speiler i stor grad serien med vaskemaskiner. Her finner du alt i fra Smågigantene, som er mulig å stable oppå vaskemaskiner i samme serie, til store industrielle tørketromler.

 • Kapasitet opptil 7kg: Tørketromler i Smågigant-serien kan stables oppå vaskemaskiner i samme serie. Dette er praktiske trøketromler til de fleste bruksområder. De har svært lavt energiforbruk, korte programtider og alle kommer med skånetrommel og PerfectDry tids-og restfuktighetsstyring. Finnes som varmepumpe- eller utluftingstørketrommel, og har egne modeller for marine og offshore. Alle kan leveres med LAN/WiFi.
 • Kapasitet 8-10kg: Dette er tørketromler for deg med behov for mer kapasitet, som vaskeri, campingplasser, hoteller og institusjoner. Programtiden er kun på 41 minutter for de beste modellene. Alle modellene kommer med skånetrommel, intelligent trommelreversering og PerfectDry tids-og restfuktighetsstyring. mens enkelte modeller har programmerbar styring og mulighet for tilkobling for betalingssystem. Finnes som varmepumpe- eller utluftingstørketrommel, og har egne modeller for marine og offshore.
 • Kapasitet 10-44kg: Dette er tørketromler for deg med behov for stor kapasitet, som vaskeri, brann og redning, hoteller og institusjoner. Alle modellene kommer med intelligent trommelreversering og PerfectDry tids-og restfuktighetsstyring, mens enkelte modeller har programmerbar styring. Finnes som varmepumpe- eller utluftingstørketrommel, og har egne modeller for marine og offshore, samt en SlimLine-modell som til tross for en kapasitet på opptil 10kg kun er 711mm bred.
Miele i praksis

Miele i praksis

For å sikre hygieniske arbeidsforhold har Rogaland brann og redning valgt vaskemaskiner, tørketromler og barrieremaskiner fra Miele til deres nye brannstasjon.

Les mer

  Fordeler

Miele er kjent for kvalitetsprodukter som tåler profesjonell bruk. Utprøvde, praktiske funksjoner, kombinert med driftssikkerhet gjør Miele til en favoritt innen bransjer med ekstra høye krav.

 • Svært høy kvalitet og driftssikkerhet
 • Produkter som går inn i en profesjonell arbeidsflyt
 • Tilfredsstiller strenge hygienekrav
 • Enkel betjening
 • Lavt vann- og energiforbruk
 • Smarte løsninger og tilpasningsmuligheter som tilkobling til betalingssystem

  Miele-appen

Miele har en smart app som kan brukes sammen med alle Miele-maskinene som kan kobles til Internett via WiFi eller LAN. Appen gir deg informasjon og holder deg oppdatert på hvor langt programmet er kommet, i tillegg til andre smarte funksjoner.

Les mer på Mieles hjemmesider.

 Service

Profesjonelt utstyr skal tåle profesjonell bruk, men riktig vedlikehold og service er en forutsetning for vaskemaskinen eller tørketrommelen din får et langt liv, og at investeringen din lønner seg. Vi har egne serviceteknikere som gjennomfører service og reparasjoner på Miele-produtker. I tillegg har vi et stort antall deler tilgjengelig på vårt delelager.

Nedlastinger

På Mieles nettsider finner du full oversikt over bruksanvisninger. Skriv inn produktnummer og få full oversikt over dokumentasjon som er tilgjengelig for nedlasting. 

Gå til Mieles nedlastingssenter


Utforsk produktutvalget

Visning
Miele PFD 101 i ED Oppvaskmaskin

Produktnummer: 88011605320
Lagerbeholdning:
Miele PG 8130U Oppvaskmaskin Hvit

Produktnummer: 88010638360
Lagerbeholdning:
Miele PWM 507 DV N LW vaskemaskin 7 kg 1 AC 230V 50Hz

Produktnummer: 88011103250
Lagerbeholdning:
Miele PWM 508 DV N LW Mop Star 80 1AC 230V 50Hz

Produktnummer: 88011103270
Lagerbeholdning:
Miele PWM 907 DP N LW vaskemaskin lotushvit 230V 50Hz

Produktnummer: 88011103280
Lagerbeholdning:
Miele PWM506 DV N Mop Star 60 N vaskemaskin 6 kg

Produktnummer: 88011103210
Lagerbeholdning:
Miele PG 8130 Frittstående Oppvaskmaskin

Produktnummer: 88061813006N
Lagerbeholdning:
Miele tørketrommel PT 5135 C ProfiLine hvit 3,68 kW 16 A

Produktnummer: 88052513501N
Lagerbeholdning:
Miele tørketrommel PT 7186 El. ED 8kg 3 AC 230V 50Hz 8,5kW 1

Produktnummer: 88052718672N
Lagerbeholdning:
Miele tørketrommel PT 7186 El. ED 8kg 3N AC 400V 50Hz 8,5kW

Produktnummer: 88052718602N
Lagerbeholdning:
Miele vaskemaskin PW 5065 LP hvit AC 230V 50Hz 3,2kW 16A

Produktnummer: 88051506501N
Lagerbeholdning:
Miele vaskemaskin PW 5082 LP, OB 3 AC 230/50 6,5KW 20A

Produktnummer: 88051508275N
Lagerbeholdning:
Lenker
Min side