Skip to main content
Til toppen

Crem International

Crem International er en globalt anerkjent produsent av profesjonelle kaffemaskiner. Med mer enn 100 års erfaring sammenlagt, og salg i mer enn 90 land er de en av de ledende på markedet.

Crem International tilbyr kaffemaskiner under tre sterke varenavn: Coffee Queen, Expobar, Spengler. De har en rekke produkter som er å finne hos alt fra bedrifter, kafeer, konditorier, restauranter, catering, kaffebarer, hoteller, sykehus, kontorer, lufthavner, storkiosker, butikk og mange flere steder. Du finner alt fra manuelle til automatiske maskiner som inkluderer unike teknologier for espresso og filterkaffe. 

Crem er sertifisert  i henhold til standardene for kvalitetsstyring i ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015.

Kontakt oss

Norrøna Storkjøkken er en landsdekkende forhandler av Crem-produkter. Ikke nøl med å ta kontakt med en av våre selgere eller prosjektledere for å finne ut hva som passer best til akkurat ditt bruk.

Finn din nærmeste kontaktperson eller avdelingskontor

Hjemmeside

Crem har gode og innholdsrike nettsider. Her finner du ytterligere informasjon om alle produktseriene som er tilgjengelig fra Crem. Finner du noe  som ikke er i vårt sortiment? Det kan vi selvfølgelig skaffe!

Besøk hjemmesiden til Crem

Produktserier

Crem har en rekke ulike produktserier fordelt på tre merkevarer: Coffee Queen, Expobar og Sprengler.

Coffee Queen

Coffee Queen kommer fra Sverige, en arv fra Värmland, og er vårt merke for manuelle og automatiske ferskbrygg kaffetraktere, pulverkaffemaskiner og juicemaskiner.

 • Crem Original ThermoKinetic: ThermoKinetic er klassiske kaffetraktere som enten trakter i glasskolbe eller rett i kanne. Trakterene er godkjent av ECBC (European Coffee Brewing Center). Serien kommer i modeller som trakter én eller to kanner, og har i tillegg varmeplater slik at kaffen holder seg varm. Kan også fås med automatisk vannfylling. I sereien finnes også en egen tilpasset kaffekvern, rene varmeplater for kaffekolber og varmtvannsautomater.

 • Crem Tower: For deg som trenger mer kapasitet enn en vanlig trakter. Med opptil 10 liter på bare 7 minutter er Tower-serien ypperlig for hoteller, konferansesaler og lignende med høyt forbruk. Automatisk vannfylling, trakting rett i thermos med tappekran, og egen tappekran for varmtvann gjør dette til en ypperlig selvbetjeningsstasjon. Finnes som enkel eller dobbel trakter.

 • Crem EVO II: En kaffeautomat med automatisk vannpåfylling. Den enkleste modellen (CQube SF01) tilbyd kaffe og varmtvann, mens toppmodellen (CQube SF12) lar deg velge mellom 7 drikkealternativer, inkludert  nykvernet kaffe. Ypperlig selvbetjeningsautomat til kontoret, resepsjonen, til hoteller eller kafeer.

 • Crem Café Elite: En kompakt maskin som er lett å vedlikeholde. Tilbyr flere ulike drikke-varianter som kaffe, tevann, espresso, cappuchino og sjokolade. En allsidig modellserie som kommer med kannefunksjon for kaffe, og automatisk vannpåfylling. Maskinene kan fås med myntbetaling for selvbetjening, noe som gjør dem perfekt for kontoret, kantinen, kafeen eller dagligvarebutikker og andre som ønsker å tilby gjester og kunder fersk kaffe og varm drikke.

 • Crem Cafelino Trio: Som navnet antyder er dette en liten maskin som tilbyr tre drikkealternativer pluss tevann. Enkel betjening via trykknapper og automatisk vannpåfylling. Dette er en kompakt og praktisk maskin for kontoret, frisørsalongen eller resepsjonen som gir deg fersk drikke på bare 10 sekunder.

Expobar: Espressomaskiner

Espressomaskiner med ekte Spansk middelhavsfølelse. Fra premium og barista-fokuserte løsninger til pålitelige og driftsikre maskiner.

 • Crem Diamant Pro: Expobar Diamant Pro er en espressomaskin som møter de aller høyeste baristastandardene. Ikke bare ser den bra ut, men touchskjermene gjør den lett å betjene og innvendig har den et forsterket hydraulisk system og en ny elektronisk platform. Resultatet er ypperlig kaffekvalitet! Maskinene har automatisk vannpåfylling, en sentral steamkoker, men 2 eller 3 uavhengige kaffebryggere på 1,5 liter. Espressomaskinen kan også utstyres med Crem Tech SmartSteam koppvarmer og WiFi-modul som gjør det mulig å kole maskinen til app. 
 • Crem EX3: Expobar EX3 er vinner av Red Dot Design Award. Dette er en svært allsidig profesjonell espressomaskin som er lett å vedlikeholde. Den kommer i hvit, sort eller eik utførelse, med 1 eller 2 bryggegrupper og kan i tillegg tilpasses med egen branding og belysning. Det gjør at denne espressomaskinene passer inn over alt! Kaffemaskinen er designet med ergonomi og brukervennlighet i tankene, samtidig som den leverer ypperlig kaffekvalitet. Automatisk rengjøring, forbedret avløp og Cool touch damprør gjør dette til en maskin det er lett å bruke.
 • Crem Onyx: Expobar Onyx er en pålitelig og profesjonell espressomaskin med flertankssystem som kombinerer kreativ design med nesten uendelige tilpasningsmuligheter. Modellene har ulike størrelser og sidepanelen kan tilpasses, slik at de matcher din branding. Onyx kommer med 2 eller 3 bryggegrupper, automatisk vannfylling og automatisk rengjøring. Pro-modellen har i tillegg touchskjerm, fleksibel dampkontroll, sammenleggbare kopphyller.
 • Crem Carat Eco: Expobar Carat Eco er en av markedets mest energieffektive espressomaskiner! Den forbruker inntil 50% mindre energi sammenlignet med andre manuelle espressomaskiner. Carat lærer seg hvordan du bruker maskinen og tilpasser energiforbruket etter ditt bruk. På den måten er maskinen alltid klar når du trenger den, og går i sparemodus når den ikke er i bruk. Carat kommer med 1 eller 2 bryggegrupper og turbo steamer som automatisk skummer melken ved ett tastetrykk. Dette er en espressomaskin som er praktsk og enkel i bruk.
 • Crem One: Expobar One er det nyeste tilskuddet i Crems serie med espressomaskiner. Den er ekslusiv og moderne med et utseende som minner om klassiske espressomaskiner, men full av moderne løsninger. One kommer i forskjellige versjoner for å møte kravene til kaffeelskere, amatørbaristaer og erfarne kaffemestre. Espressomaskinen gir en suveren espressoopplevelse ved å introdusere høyytelsesfunksjoner og smarte løsninger, enten du er hjemme, på kontoret eller på din egen lille kafé. Via OLED-displayet kan du gjøre presise innstillinger som sikrer at du får kaffen akkurat slik du like den!

Sprengler: Automatiske kaffemaskiner

Maskinene under merkevaren Spengler er basert på en mengde kunnskap og erfaring med utstyr for fullautomatisk espresso og filterkaffe. Her finner du frittstående kaffemaskiner med høy kvalitet og mulighet for stort antall forskjellige varme drikker.

 • Crem Custom Line CL22: Sprengler CL22 er elegant designet med svartmalt glass og børstet aluminium. Kaffemaskinen tilbyt et stort utvalg varme drikker som espresso, kaffe, sjokolade, latte, tevann og mer til. Maskinen har 2 kverner og bønnebeholdere for nykvernet kaffe og betjenes via en brukervennlig 15" touchskjerm. Dette er en energieffektiv kaffemaskin med A++ rating. Uansett om den står på kafferommet, kantinen, resepsjonen, i salongen eller i kafeen vil Sprengler CL22 overraske kundene dine eller dine ansatte med en førsteklasses kaffeopplevelse! 
 • Crem PSL50: Dette er en stilig kaffemaskin! Sort glass og børstet aluminium gir den et ekslusivt preg, mens en 7,5" touchskjerm gjør den lett å betjene. Kaffemaskinen er energieffektiv og har A++ rating. Sprengler PSL50 kommer i tre modeller. Alle modellene tilbyr 1 kvern og bønnebeholder, men mulighet for varmtvann og antallet ingrediensebeholdere varierer fra 2 til 4. 

  Smarte løsninger

Punktliste over noen av fordelene og unique selling points produsenten byr på.

 • Profesjonelle løsninger av høy kvalitet
 • Løsninger som brygger kaffe av toppkvalitet!
 • Stilige produkter som ikke trenger gjemmes bort!
 • Velprøvde løsninger kombinert med innovativ utvikling

 Service

Sammen med Crem sikrer vi  at kaffe- og espressomaskinen din får et langt liv, slik at investeringen lønner seg. Vi lagerfører et stort utvalg av reservedeler til Crem maskiner, og har egne serviceteknikere som gjennomfører service og reparasjoner på kaffemaskiner fra Crem. 

Nedlastinger

På Crems nettsider finner du full oversikt over brukesanvisninger og sikkerhetsdatablader som er tilgjengelig for nedlasting.

Gå til Crems nedlastingssenter


Utforsk produktutvalget

Visning
Sorter
Crem Cafe Elite III instantmaskin

Produktnummer: 8731006902
Lagerbeholdning:
Crem Cafe Elite IV instantmaskin

Produktnummer: 8731006904
Lagerbeholdning:
Crem Cafelino Trio instantmaskin

Produktnummer: 8731007121
Lagerbeholdning:
Crem Cqube Evo underskap sort

Produktnummer: 8731040954
Lagerbeholdning:
Crem Cqube Evo underskap ssw sort

Produktnummer: 8731040956
Lagerbeholdning:
Crem Cqube SF01 kaffemaskin filterkaffe

Produktnummer: 8731040916
Lagerbeholdning:
Crem Cqube SF03 kaffemaskin

Produktnummer: 8731040912
Lagerbeholdning:
Crem Cqube SF12 kaffemaskin hele bønner

Produktnummer: 8731040910
Lagerbeholdning:
Crem Evo koppdispenser

Produktnummer: 8732760239
Lagerbeholdning:
Crem G-10 control display espressomaskin 2gr H/G 3-fas

Produktnummer: 873C101141
Lagerbeholdning:
Crem G-10 mini control espressomaskin 2gr H/G 1-fas

Produktnummer: 873C101140
Lagerbeholdning:
Crem G-10 mini control espressomaskin1gr H/G 1-fas

Produktnummer: 873C101139
Lagerbeholdning:
Lenker
Min side