Skip to main content
Til toppen

Jøni Foodline

Siden 1973 har danske Jøni Foodline produsert storkjøkkenutstyr. I dag produserer de i hovedsak kokegryter, stekepanner og kokebord. Smarte løsninger, produkter av høy kvalitet og 

Kontakt oss

Norrøna Storkjøkken er en landsdekkende forhandler av Jøni Foodline. Ikke nøl med å ta kontakt med en av våre selgere eller prosjektledere for å finne ut hva som passer best til akkurat ditt bruk.

Finn din nærmeste kontaktperson eller avdelingskontor

 

Produktserier

Hjemmeside

Jøni Foodline har gode og innholdsrike nettsider. Her finner du ytterligere informasjon om alle produktseriene som er tilgjengelig fra Jøni. Finner du noe  som ikke er i vårt sortiment? Det kan vi selvfølgelig skaffe!

Besøk hjemmesiden til Jøni Foodline

Kokegryter

Kokegrytene fra Jøni kommer i en rekke størrelser og fasoner. De kan tippes og står enten på søyle, hjul eller ben. 

 • Tradisjonelle: Hurtig, skånskom og effektiv tilberedning av store mengder mat. Grytene i har integrert røreverk, og enkel styring av temperatur. Easy og EasyMix foretrekkes i kjøkkener med et moderat behov for koking og omrøring, mens Multi og MultiMix utmerker seg ved å ha mange størrelser, stor fleksibilitet og et omfattende utvalg av tilbehør. Disse modellene benyttes der det er et stort behov for koking og omrøring. AutoChef 86 serien kommer med touchskjerm, noe som gir mulighet for andre funksjoner. Blant annet automatisk porsjonering, tilkobling til Jøni Online Portal og energisparing- og rapporteringsverktøy.
 • AutChef 86 Braise: Perfekt for koking og steking! Grytene kan oppnå opptil 200°C i bunnen av gryten, noe som gjør at den også kan brukes til steking. Du velger mellom steke- og koke-modus, og kan stille temperatur med stor nøyaktighet. AutoChef 86 serien kommer med touchskjerm, noe som gir mulighet for andre funksjoner. Blant annet automatisk porsjonering, tilkobling til Jøni Online Portal og energisparing- og rapporteringsverktøy.
 • QuickChill: Kok og avkjøl, med QuickChill grytene har du mulighet for å aktivt avkjøle gryten ved å tilføre kaldt vann. Rask nedkjøling kan bidra til lengre holdbarhet på maten. Ved avkjøling i gryten slipper man at maten må flyttes over i andre beholdere eller at den tørker ut i blåsekjøleren. I tillegg kan gryten selvsagt brukes til å tilberede kalde retter som desserter. Modellene i AutoChef 86 serien kommer med touchskjerm, noe som gir mulighet for ekstra funksjoner. Blant annet automatisk porsjonering, tilkobling til Jøni Online Portal og energisparing- og rapporteringsverktøy.

Stekepanner

Jønis stekepanner finnes i ulike størrelser. InoPa og  Model J finnes også i vari-modeller med elektrisk justerbar høyde.

 • Jøni InoPa: InoPa-serien er Jønis mest avanserte stekepanne. Den kommer med elektrisk tipp, hengslet lokk, panne i rustfritt stål og temperaturstyring via effektregulator og termostat. Finnes også i vari-modeller med elektrisk justerbar høyde, og som vegghengt modell.
 • Jøni Model J: Model J er selve arbeidshesten. En solid panne i stål med elektrisk tipp, hengslet lokk og temperaturstyring via termostat. Finnes også i vari-modeller med elektrisk justerbar høyde.
 • Jøni Model J Mobile: Dette er en mer mobil utgave av Model J. Den kommer med hjul og håndtak, og løst lokk.

Kokebord

Jønis kokebord finnes i ulike varianter. 

 • Finnes som bord, vegghengte modeller og muligheter for elektronisk høydejustering. 
 • Induksjon, keramisk eller tradisjonelle kokeplater.
 • Ulike størrelser med 2-6 kokeplater/soner.

  Smarte løsninger

Jøni har ergonomiske produkter som forenkler hverdagen på kjøkkenet.

 • Ergonomiske og praktiske produkter
 • Mulighet for elektronisk høydejustering
 • Unngå tunge løft med elektronisk tipp og lokk
 • Kvalitetsprodukter i rustfritt stål

  Jøni Online Portal

Online portal som gir tilgang til all data om kokegrytene, og en enkel måte å lage oppskrifter på. Du kan enkelt administrere flere gryter online og få tilgang til oppskriter, BatchLog, EnergyAnalytics, QuickSets og service.

 Service

Sammen med Jøni sikrer vi at kokeutstyret ditt får et langt liv, og at investeringen din lønner seg. Vi har egne serviceteknikere som gjennomfører service og reparasjoner på produkter fra Jøni. I tillegg har vi et stort antall deler tilgjengelig på vårt delelager.

Nedlastinger

På Jøni sine nettsider finner du full oversikt over deres produkter. Gå til hvert spesifkt produkt for å laste ned brosjyrer, datablader og manualer.

Gå til Jønis nettsider


Utforsk produktutvalget

Visning
Jøni InoPa type 109 fast søyle hengslet lokk rustfri panne n

Produktnummer: 925202001
Lagerbeholdning:
Jøni InoPa type 209 fast søyle hengslet lokk rustfri panne n

Produktnummer: 925202002
Lagerbeholdning:
Jøni InoPa 309 Stekepanne 120mm dyp, fast søyle, hengslet lokk, rustfri panne

Produktnummer: 925202003
Lagerbeholdning:
Jøni KE 702 uten gryteregistrering H850-900 mm

Produktnummer: 925304001
Lagerbeholdning:
Jøni KE 704 uten gryteregistrering H850-900 mm

Produktnummer: 925304002
Lagerbeholdning:
Jøni StePa 225 Stekepanne 65mm dyp

Produktnummer: PV-925203014
Lagerbeholdning:
Jøni StePa 425 Stekepanne 65mm dyp

Produktnummer: PV-925203015
Lagerbeholdning:
Jøni StePa 675 Stekepanne 65mm dyp

Produktnummer: PV-925203016
Lagerbeholdning:
Jøni StePa Vari 225 Stekepanne 65mm dyp

Produktnummer: PV-925203017
Lagerbeholdning:
Jøni StePa Vari 425 Stekepanne 65mm dyp

Produktnummer: PV-925203018
Lagerbeholdning:
Jøni StePa Vari 675 Stekepanne 65mm dyp

Produktnummer: PV-925203019
Lagerbeholdning:
Jøni Easy AutoTemp02 Kokegryte

Produktnummer: PV-92510900
Lagerbeholdning:
Lenker
Min side