Skip to main content
Til toppen

Stayhot

Den svenske familiebedriften Stayhot er spesielt kjent for sine stilige varmelamper. Dette er ikke lamper du gjemmer bort på kjøkkenet, men heller trekker frem i lyset! Nordisk design, en moderne form og farger skiller disse lampene ut og gjør dem til egen interiørelementer. Kombinert med profesjonell kvalitet er Stayhot et selvsagt valg for mange til restauranten og buffeten.

Kontakt oss

Norrøna Storkjøkken er en landsdekkende forhandler av Stayhot-produkter. Ikke nøl med å ta kontakt med en av våre selgere eller prosjektledere for å finne ut hva som passer best til akkurat ditt bruk.

Finn din nærmeste kontaktperson eller avdelingskontor

 

Produktserier

Hjemmeside

Stayhot har gode og innholdsrike nettsider. Her finner du ytterligere informasjon om alle produktseriene som er tilgjengelig fra Stayhot. Finner du noe  som ikke er i vårt sortiment? Det kan vi selvfølgelig skaffe!

Besøk hjemmesiden til Stayhot

Varmelamper

Varmelampene fra Stayhot kommer i forskjellig design og farger. Du er garantert å finne en modell som glir inn hos deg!

 • Stayhot Classic: Et klassisk og tidløst design. Velg mellom fargene aluminium, messing, kobber, matt svart, krom, blank svart og grå. Kommer med fast kabel eller med hev/senk funksjon. 
 • Stayhot Focus: En moderne tolkning av den klassiske industrilampen. Passer perfekt i alle typer kjøkken og buffetløsninger. Kommer med fast kabel eller med hev/senk funksjon. Finnes i ulike farger, og er tilgjengelig som bordmodell.
 • Stayhot Trattoria: En elegant og minimalistisk lampe som lett glir inn over alt. Kommer med fast kabel eller hev/senk-funksjon, og med eller uten bryter.
 • Stayhot Exclusive: En lampe med et mer eksklusivt uttrykk. Kommer med hev/senk-funksjon og  bryter.
 • Stayhot Compact: En diskre og kompakt lampe. Kommer med bryter og hev/senk-funksjon..

Varmelister

Stayhots varmelister er utviklet og produsert i Sollentuna i Sverige. Listene tar opp lite plass, og holder maten appetittelig og varm. 

 • StayhotClassic: En klassis varmelist i rustfritt stål med kvartselement som varmekilde. Monteres 25-45cm over maten og har trinnløs temperaturstyring. Finnes i fire ulike lengder, med eller uten belysning.
 • Stayhot Focus: Etter med enn to år med utvikling har Stayhot lansert en stilren og effektiv varmelist Varmelisten er basert på et keramisk varmeelement som har lang levetid. Temperaturen kan justeres fra trinnløst og lyset kan dimmes. Finnes i ulike GN-tilpassede lengder. IP44-klassifiseringen sikrer at varmelisten tåler fukt og påkjenninger i et profesjonelt kjøkken. Tilgjengelig i sort og nikkel finish.

Varmeplater

 • Stayhot varmeplater passer perfekt til alle typer av frukost- og lunsjbufféer. Temperaturen er justerbar fra +20°C til +140 °C. Toppen kan får i Gorilla Glass eller rustfritt stål. Velg mellom fargene hvit, svart og rustfritt stål. Finnes som frittstående eller for innfelling, i ulike GN-størrelser.
 • Stayhot Focus er en serie med minimalistisk design. De kommer i rustfritt stål eller messing og er justerbar opptil 105 °C. Finnes i tre ulike GN-størrelsr. Platen er IP43 klassifisert, og kabelen kan fjernes noe som gjør oppbevaringen lettere.
 • Stayhot WP-serien er en serie med prisgunstige varmeplater, perfekt for buffeten. Designet i Sverige og produsert i Tyskland. Disse platene kan justeres mellom 30-105°C, og har keramisk overflate fra Schott Ceran.

 

Kjøleplater

Kokken skal ikke bare holde hodet kaldt, av og til må også maten holdes kald. Da er kjøleplater genialt! Dette er perfekt for buffeten eller utstillingsdisken hvor du vil holde maten og drikke kjølig.

 • Staychill kjøleplate er en enkel plate i rustfritt stål. Oppbevar kjøleplaten i frysen i 12-timer og platen holder en temperatur under +8 °C i minst tre timer på buiffetbordet. Disse trenger ikke elektrisitet og er derfor geniale til å ha med på messer og pop-up kafeer. Tilgjengelig i 5 ulike GN-størrelser.
 • Staychill kjøleheller er en mer avansert løsning. Disse finnes som frittstående eller nedfellbare heller, enten  med  innebygget kompressor eller for tilkobling til sentralkjøler. Platene kan reguleres fra –5 °C til +15 °C, og holder dermed angitt temperatur gjennom hele dagen. . Tilgjengelig i ulike størrelser, og ulike overflater. Staychill  kjøleheller er perfekt når du er avhengig av å ha stabil temperatur hele dagen.

Kombiplater

Trenger du både varmeplate og kjøleplate? Hva med det beste fra to verdner? StayHot&Cold kombiplater kan brukes både til å holde maten varm og kald. Perfekt for hoteller og kantiner hvor frokosten må holdes kald, men middagen varm. La én og samme plate gjøre begge deler! Temperaturen kan justeres fra -5 °C till +140 °C. Platene kommer i ulike størrelser, og med ulike overflater. De finnes både  som frittstående eller nedfellbare plater.

  Smarte løsninger

Stayhot byr på smarte og effektive løsninger for å holde maten varm eller kald. Her er noen av fordelene:

 • Solid kvalitet, beregnet på profesjonell bruk
 • Produkter produsert for hånd i Sverige
 • Nordisk design og en modern form gjør lampene til et interiørelement i seg selv
 • Ulike størrelser, farger og former gjør at du finner platen eller lampen som passer perfekt til ditt interiør

 Service

Vi har egne serviceteknikere som gjennomfører service og reparasjoner, og vi har et stort antall deler tilgjengelig på vårt delelager.

Nedlastinger

På Stayhot sine nettsider finner du full oversikt over brosjyrer, datablader og manualer som er tilgjengelig for nedlasting.

Gå til Stayhots nedlastingssenter


Utforsk produktutvalget

Visning
Stayhot Focus varmelampe IO aluminium m/fast kabel

Kontakt ordre@norrona.net / leveringstid

Produktnummer: 700VL1-IO-RKA
Lagerbeholdning:
Stayhot Focus varmelampe IO aluminium m/heis

Kontakt ordre@norrona.net / leveringstid

Produktnummer: 700VL1-IO-HSA
Lagerbeholdning:
Stayhot Focus varmelampe IO racing green grønn m/heis

Kontakt ordre@norrona.net / leveringstid

Produktnummer: 700VL1-IO-HSRG
Lagerbeholdning:
Stayhot Focus varmelampe IO racing green m/fast kabel

Kontakt ordre@norrona.net / leveringstid

Produktnummer: 700VL1-IO-RKRG
Lagerbeholdning:
Stayhot Focus varmelampe IO svart m/fast kabel

Kontakt ordre@norrona.net / leveringstid

Produktnummer: 700VL1-IO-RKS
Lagerbeholdning:
Stayhot Focus varmelampe IO svart m/heis

Kontakt ordre@norrona.net / leveringstid

Produktnummer: 700VL1-IO-HSS
Lagerbeholdning:
Stayhot Focus varmelampe MO alumimium m/fast kabel

Kontakt ordre@norrona.net / leveringstid

Produktnummer: 700VL1-MO-RKA
Lagerbeholdning:
Stayhot Focus varmelampe MO moderne aluminium m/heis

Kontakt ordre@norrona.net / leveringstid

Produktnummer: 700VL1-MO-HSA
Lagerbeholdning:
Stayhot Focus varmelampe MO moderne svart m/heis

Kontakt ordre@norrona.net / leveringstid

Produktnummer: 700VL1-MO-HSS
Lagerbeholdning:
Stayhot Focus varmelampe MO svart m/fast kabel

Kontakt ordre@norrona.net / leveringstid

Produktnummer: 700VL1-MO-RKS
Lagerbeholdning:
Stayhot Focus varmelampe MO, Fast Kabel, Mid Grå

Kontakt ordre@norrona.net / leveringstid

Produktnummer: 700VL1-MO-RKMG
Lagerbeholdning:
Stayhot Focus varmelampe MO, Heisfunksjon, Mid Grå

Kontakt ordre@norrona.net / leveringstid

Produktnummer: 700VL1-MO-HSMG
Lagerbeholdning:
Lenker
Min side