Skip to main content
Til toppen

Godt samarbeid er viktig!

En leveranse krever et godt team av underleverandører, kunder og kolleger. Det var nettopp dette som gjorde at leveransen på Gaustatoppen gikk så bra.

21 turer med helikopter, snøkjetting på lastebiler, ekstrem tåke, forsinkelser og uforutsatte hendelser. Dette satte ikke en stopper på prosjektet og alt ble levert til avtalt tid. Godt samarbeid, planlegging og forarbeid er stikkord.

Les om leveransen på Gaustatoppen fra vår salgskonsulent fra avdeling Vestfold, Stefans perspektiv her.

 

Stefan Andersson
Stefan Andersson
Salgs- og opplæringskonsulent Avdeling Vestfold

 • Det hele begynte da...

  Det hele begynte da...

  Jeg ble invitert til Gaustabanen i november 2020 og fikk bestillingen den 22. desember 2020. Leveringen skulle være klar 1. mars 2021.

 • Hva:

  Hva:

  1050 meter lang, og 39 grader bratt, reise oppover i fjellet. Kjøkkenet er et rom inne i fjellet som er dekket av bly og har metertykke vegger som en bunker. Her er det støttesøyler med skjeve / koniske vegger, gulv og tak. Alt skulle felles inn i kjøkkenleveringen.

 • Gaustabanen:

  Gaustabanen:

  I dette prosjektet var det mange som bidro til en perfekt leveranse. Gaustatoppen hadde et klart konsept og stilte med flere kontakt personer som var løsningsorienterte. Det var også veldig viktig for de å bruke lokale leverandører.

 • Nicro:

  Nicro:

  Nicro stilte opp med mye arbeid på salg og tegneavdeling. Her var det en god del tilpasninger og alt skulle klargjøres før helikopter transport.

 • Alminor:

  Alminor:

  Alminor leverte til dette prosjektet som lokal spesialist på sitt fag.

 • Hoshizaki og Hobart:

  Hoshizaki og Hobart:

  Hoshizaki og Hobart strekte seg langt for å kunne levere det som var bestilt uten noen forsinkelser.

 • Retigo:

  Retigo:

  Vi brukte vår leverandør Retigo, etter lang og god erfaring med disse så var dette et naturlig valg.

 • Samarbeid:

  Samarbeid:

  Ulike avdelinger fra Norrøna Storkjøkken stilte opp, og alle leverte med god margin. Her var det en miks av ulike underleverandører. Alle stilte opp når det skulle sjekkes for deres produkter i høyden.

 • Utfordringer:

  Utfordringer:

  Samlesending med transport sentralen. Snøkjetting på lastebilen til nye høyder opp til basen på Gaustatoppen. Alt gikk som planlagt. Alle produktene var forberedt på noen kalde timer. Så kom Tåka. Helikopteret ble utsatt.

 • Helikopter:

  Helikopter:

  Det tok 9 dager før det var ledig helikopter og fint vær. Da ble det ca. 21 turer med helikopter med transport av varer opp til toppen. Gaustabanen ansatte fikk alt opp trygt, sikkert og inn i bygget på toppen. I flott fjell vær.

 • Neste steg:

  Neste steg:

  Det som var neste steg, var montasje. Vi hadde fått klarert at vi kunne begynne. Med kort varsel pakket 2 montører sekken og ble med på turen til Gaustatoppen. Gaustabanen hadde ordnet med overnatting på toppen.

 • Fantastisk flott sted:

  Fantastisk flott sted:

  Når vi hadde vært her i ca. 30 timer så begynte alt å ta form. Vi fikk sightseeing og vi var godt orientert i Lytterom og sendesal. Vi spiste middag og sovnet godt i Konge-leiligheten. Dette er et helt fantastisk sted.

 • Tusen takk!

  Tusen takk!

  Kunder, underleverandører og kolleger som samarbeider er helt fantastisk. Dette var virkelig et bra team! Jeg gleder meg til neste steg i utviklingen og muligheter som kan komme i fremtiden rundt Gaustatoppen.


Stor takk til Gaustabanen! 

En stor takk til Gaustadbanen for utfordringen, og at vi fikk mulighet til å delta på et helt unikt restaurantprosjekt.

Se video fra Top Secret Dining

Se video under, og les mer om Top secret dining på Gaustatoppen her

Lenker
Min side