Skip to main content
Til toppen

Nordisk Clean Solutions

Svenske Nordisk Clean Solutions, tidligere Granuldisk, er et innovativt selskap som har tatt en helt ny tilnærming til oppvask. Hva om man kan bytte ut såpe og vann? Granuldisk benytter granulat til grovrengjøringene. Små kuler av resirkulert materiale bombarderer oppvasken og løsner skitt og rester. Kombinert med en høyttrykkspyling og litt kjemikalier er resultatet skinnende rent. Fremgangsmåten sparer store mengder vann, kjemikalier og arbeidstid. 

Granuldisk jobber for FNs bærekraftmål for likestilling mellom kjønnene, rent vann og gode sanitærforhold, anstendig arbeid og økonomisk vekst, ansvarlig forbruk og produksjon, stoppe klimaendringene, livet i havet og  samarbeid for å nå målene. Både design, utvikling og produksjon skjer i Sverige, og selskapet jobber spesielt for å erstatte plast med nedbrytbare materialer, redusere forbruk av rustfritt stål og vann i produksjonskjeden.

Kontakt oss

Norrøna Storkjøkken er en landsdekkende forhandler av Granuldisk. Ikke nøl med å ta kontakt med en av våre selgere eller prosjektledere for å finne ut hva som passer best til akkurat ditt bruk.

Finn din nærmeste kontaktperson eller avdelingskontor

Hjemmeside

Granuldisk har gode og innholdsrike nettsider. Her finner du ytterligere informasjon om alle produktseriene som er tilgjengelig fra Granuldisk. Finner du noe  som ikke er i vårt sortiment? Det kan vi selvfølgelig skaffe!

Besøk hjemmesiden til Granuldisk

Granuldisk Premuim Partner logo Som Granuldisk Premium Partner har vi høy kompetanse og kan hjelpe deg med råd og veiledning, både før og etter kjøp. Vi hjelper deg med installasjon og bistår undervei med service og vedlikehold. Vi har et stort antall Granuldisk deler tilgjengelig på vårt eget delelager, noe som gir kort responstid på reparasjoner.

Produktsereier

Granuldisk leverer grovoppvaskmaskiner, og kombimaskiner som også vasker servise.

Grovoppvaskmaskiner

Maskiner for grovoppvask er beregnet på vask av kantiner, bakker, gryter, redskap etc. 

 • Granule Flexi: Frontmatet oppvaskmaskin for deg som produserer mellom 200-500 måltider daglig. Finnes i to utgaver som kommer med utvalgt tilbehør og kan tilpasses ytterligere ved behov.
 • Granule Gastro: En "pass-through"-maskin som passer for deg som produserer 200-1000 måltider daglig. Ypperlig for deg som jobber mye med redskaper i GN-standarden. Finnes i to utgaver som kommer med utvalgt tilbehør og kan tilpasses ytterligere ved behov.
 • Granule Smart: Frontmatet oppvaskmaskin hvor høy ytelse og lite plass er stikkord. Denne passer for deg som produserer 400-1500 måltider daglig, og opptar kun 1 kvadratmeter! Finnes i 4 modeller som kommer med utvalgt tilbehør og kan tilpasses ytterligere ved behov. Tilgjengelig for offshore/marine
 • Granule Maxi: Frontmatet oppvaskmaskin for deg som produserer mellom 400-3000 måltider daglig. Finnes i tre utgaver; Compact, Flow og FreeFlow. Hver modell kommer med utvalgt tilbehør og kan tilpasses ytterligere ved behov. Tilgjengelig for offshore/marin

Kombioppvaskmaskiner

Kombimaskinene fra Granuldisk kombinerer tradisjonell oppvaskteknologi med Granule-teknologien. Det gjør at disse maskinene er allroundere som er beregnet på oppvask av glass, bestikk og servise, i tillegg til kantiner, bakker, gryter og redskaper. 

 • Granule Combi: En "pass-through"-maskin som passer for deg som produserer 150-1000 måltider daglig. Har automatisk registrering av kurv og programvalg. Finnes i to utgaver.
 • Granule Smart+: Frontmatet oppvaskmaskin hvor høy ytelse og lite plass er stikkord. Denne passer for deg som produserer 400-1500 måltider daglig, og passer  godt inn på kjøkken med mye variert oppvask. Kan brukes som stand-alone eller i system med kurver og traller. Finnes i fire ulike modeller, og er tilgjengelig for marine/offshore.
 • Granule X2 Lean Wash Center: Granuldisks eneste oppvaskmaskin som ikke benytter seg av Granule-teknologi, men kun tradisjonell vann-basert oppvasl. Passer for kjøkken som tilbereder 240 porsjoner per servering. Effektiv og brukervennlig alt-i-ett løsning som vasker alt fra bestill til gryter.

  Smarte løsninger

Granuldisks bruk av granulat til rengjøring er en smart løsning som gir en rekke gevinster for både miljøet og lommeboken.

 • Rask og effektiv rengjøring
 • 70% mindre vannforbruk enn en tradisjonell oppvaskmaskin!
 • Sparer energi ved bruk av mindre varmtvann
 • Reduserer bruk av kjemikalier
 • Oppvaskmaskiner uten behov for forvask og bløtlegging gjør at du sparer plass på kjøkkenet

  SIMpel

Alle Granuldisk oppvaskmaskiner er utstyrt med en QR-kode. Scan koden og få umiddelbar tilgang til opplæringsmateriell, servicehistorikk, bruksanvisninger og annen dokumentasjon. Et praktisk og enkelt verktøy for deg som bruker, såvel som for en servicetekniker. 

Les mer på Granuldisks hjemmesider.

 Service

Sammen med Granuldisk sikrer vi  at oppvaskmaskinene din får et langt liv, og at investeringen din lønner seg. Vi har egne serviceteknikere som gjennomfører service og reparasjoner på Convotherm ovner. I tillegg har vi et stort antall deler tilgjengelig på vårt delelager.

Nedlastinger

På Granuldisks nettsider finner du full oversikt over brosjyrer, datablader og manualer som er tilgjengelig for nedlasting.

Gå til Granuldisks nedlastingssenter


Utforsk produktutvalget

Visning
Granuldisk Granule Combi

Produktnummer: PV-87520719
Lagerbeholdning:
Granuldisk Granule Flexi

Produktnummer: PV-8752071
Lagerbeholdning:
Granuldisk Granule Maxi Compact

Produktnummer: 87520721-400
Lagerbeholdning:
Granuldisk Granule Smart Standard Edition

Produktnummer: 87522319
Lagerbeholdning:
Lenker
Min side