Til toppen

Alt kan grilles! 🔥

Hva er vel bedre enn når sola skinner og lukta av grill brer seg i nabolaget? Her har vi samlet noen av våre beste tips og produkter som gjør at grillingen går enda lettere!

 


Riktig grill til ditt behov

Hos oss finner du alt i fra små bordgriller som Mibrasa Hibachi, og populære Big Green Egg, til profesjonelle griller fra Mibrasa, MKN og MBN.

Grillkull

Å bruke kull av god kvalitet er ikke bare viktig for smaken på de ingrediensene du tilbereder, det sørger også for at du oppnår ønsket temperatur og holder lengre på varmen.

Big Green Egg Premium Organisk kull 9kg

Ta kontakt for bestilling

Mibrasa tilbehør veg. kull pakke 15kg

Ta kontakt for bestilling

Pizza på grillen?! 🍕

Har du ikke en ekte pizzaovn kan faktisk grillen være et godt alternativ. På grillen oppnår du høy temperatur og noe av den samme effekten du får i en pizzaovn.

Trikset er å bruke en pizzastein. Da unngår du søl og du får en sprøere bunn. Pass på at du legge grillkull ikke bare rett under steinen, men også rundt slik at du også får varme opp på sidene. Da får du mer indirekte overvarme og en jevnere fordeling som unngår at pizzabunnen svir seg. Fyr opp grillen og legg på pizzasteinen fra start slik at den gradvis varmes 

Å grille pizza er perfekt for en sosial setting. En idé er å lage flere mindre pizzaer. Da kan hver enkelt få velge det de liker aller best å ha på og alle blir delaktig i matlagingen.

Smarte grillredskaper

Det er ikke bare utstyret det kommer an på, men det rette utstyret kan virkelig gjøre grillingen lettere og morsommere!

The secret sauce

Marinaden er viktig når det kommer til kjøtt. Både vakuumering og marinadesprøyte kan hjelpe til med å få marinaden inn i kjøttet og gi ekstra smak.

Perfekt resultat

Skal du grille større kjøttstykker er det lurt å bruke steketermometer. Da har du full kontroll og sikrer deg et perfekt resultat!

Frukt og grønt på grillen🍍

Grønnsaker på grillen er et ypperlig tilbehør til et hvert grillmåltid. Lag et grillspyd med valgfrie grønnsaker eller ha dem i en panne.

Det meste kan grilles, også frukt! Pakk den inn i aluminiumsfolie, eller pensle den med litt olje og legg den rett på grillen. Grillet frukt gir en søt og karamellisert smak, og sammen med vaniljeis er det perfekt til dessert!

Støpejern på grillen

Panner og gryter i støpejern kan brukes på grillen, og er perfekt til å grille bønner, grønnsaker eller mat som skal kokes. Minigryter og minipanner er i tillegg en veldig stilig måte å servere maten på.

Se vårt utvalg av produkter i støpejern fra Skeppshult.

Ikke glem tilbehøret! 🥗

En god og frisk salat og litt dressing eller ketchup er jo et must til en hver grillmiddag.

Smart oppbevaring

Praktiske bokser med lokk. Lag tilbehøret i god tid i forveien, eller ta vare på restene. Uansett kan du oppbevare det oversiktelig.

Dressing

Imponer med hjemmelaget dressing! Det trenger ikke være så vanskelig, og til gjengjeld kan du sette ditt egen særpreg på maten. I en god beholder holder den seg også lenger.

Skjærebrett

Bruk ulike farger på skjærebrettene. Egne skjærebrett til frukt, grønnsaker og kjøtt gir både god hygiene og forhindrer at smaker overføres.

Lage mat til mange?

Skoleavslutninger, arrangementer og grillfester. Lager du mat til mange kan det rette utstyret hjelpe til med logistikken. Hos oss finner du et sort utvalg av produkter til matmerking, og utstyr til buffet og servering.

 

Hold maten varm

Lager du mat til mange må du ofte grille i flere omganger. Da er det praktisk å kunne holde maten varm til serveringen.

Boksene fra Thermo Future Box er praktiske, både til transport og oppbevaring. Disse er ypperlige når du lager store porsjoner, enten det er til catering eller du er den ivrige kokken på sommerfesten.

Vi har kantiner spesielt beregnet på varmmat. En kantine med lokk er en enkel og praktisk oppbevaring som bidrar til å holde maten varm. Kombiner den gjerne med en bunnrist slik at maten holder seg frisk og ikke blir vassen.

Enkel servering med engangsartikler

Til sommerfesten, skoleavslutningen og lignende kan engangsbestikk og -tallerkner spare deg for tid, rydding og oppvask. Det er ikke lenger lov med engangsartikler av plast, men fortvil ikke. Vi har lovlige og miljøvennlige alternativer!