Skip to main content
Til toppen

Robot-Coupe

Franske Robot-Coupe har utviklet og produsert utstyr for mattilberedning siden 1961. Deres miksere, kuttere og stavmiksere er å finne over hele verden, og de har bygget opp et rykte og anarkjennelse som en kvalitetsleverandør du som proff kan stole på. Deres produkter er produsert i solide materialer av høy kvalitet. Alle maskinene kan rapareres. Dersom du investerer i en Robot-Coupe maskin sitter du igjen med et produkt du kan ha i mange år!

Kontakt oss

Norrøna Storkjøkken er en landsdekkende forhandler av Robot Coupe-produkter. Ikke nøl med å ta kontakt med en av våre selgere eller prosjektledere for å finne ut hva som passer best til akkurat ditt bruk.

Finn din nærmeste kontaktperson eller avdelingskontor

 

Produktserier

Hjemmeside

Robot Coupe har gode og innholdsrike nettsider. Her finner du ytterligere informasjon om alle produktseriene som er tilgjengelig fra Robot Coupe. Finner du noe  som ikke er i vårt sortiment? Det kan vi selvfølgelig skaffe!

Besøk hjemmesiden til Robot Coupe

Vertikalkuttere

Robot Coupes R-serie med vertikalkuttere er et selvskrevet verktøy for konditorer og kokker. Muligheten for å bytte blad gjør dette til en allsidig kjøkkenmaskin som kan brukes til sauser, lage kjøttdeig, kutte løk, urter og krydder, knuse nøtter og sjokolade eller til og med kna deig. I serien finner du kuttere i alle størrelser, fra den lille på kjøkkenbenken for deg som kun tilbereder enkelte porsjoner, til store gulvmodeller for deg som skal mate flere hundre! 

Grønnsakskuttere

Robot Coupe grønnsakskuttere i CL-serien er gir deg jevne kutt og sparer deg timesvis med kniven. De fleste maskinene i serien skiver, rasper, julienne, bølgekutter og  lager puré. Mer spesialiserte varianter klarer også brunoises, vaffelkuttet, pommes frites og terninger. Maskinene kommer i alle størrelser, så det spiller ingen rolle om du skal lage én eller 1000 porsjoner.

Food processorer

2 maskiner i én! Kompakt og funksjonell, Robot-Coupes kombinerte vertikalkutter og grønnsakskutter er en ypperlig kombimaskin for deg som ønsker begge funksjonene, men ikke trenger dem samtidig. Et ypperlig valg for mindre kjøkken som kan utnytte en og samme maskin til det fulle, og samtidig spare både plass og lommebok. Food processorene betegnes som R, etterfulgt av tre siffer. De kommer i ulike størrelser, alt etter behov.

Blixer

Robot-Coupe Blixer er maskiner spesielt beregnet på diettmat. De passer perfekt til aldershjem, sykehus, sykehjem og barnehager, hvor man trenger forretter, hovedretter og dessert i pureform. Den er rask, effektiv og enkel i bruk. Uansett om det er rått, kokt, søtt eller surt, forrett, hovedrett eller dessert, lar Blixer deg lage den perfekte pureformen, tilpasset den enkelte.

Stavmiksere

5 produktseier som er innovative og holdbarer. Stavmikserne fra Robot-Coupe tar seg lett av miksing, blanding, visping og emulgere. De er enkle i bruk og enkle å rengjøre, noe som er ideelt i en hektisk hverdag.

  • Robot Coupe MicroMix: Liten og stillegående, men like fullt profesjonell og effektiv. Et godt alternativ for deg som er på jakt etter en liten stavmikser.
  • Robot Coupe Mini MP: Ett hakk større en MicroMix. Denne passer for deg.
  • Robot Coupe CMP: Compact MP serien er ypperlig for restauranter og kafeer med større behov. Større og kraftigere enn Mini MP. Kommer i tre ulike varianter med kapasitet fra 15-73 liter.
  • Robot Coupe MP: MP Ultra og MP Turbo er ideell for større restauranter, storkjøkken, institusjoner og kateringvirksomheter. Kommer i ulike størrelser med kapasitet fra 50-400 liter.
  • Robot Coupe Combi: Utvalgte modeller i MP- og CMP-seriene finnes som Combi-modeller. Dette er modeller som kommer med visper i tillegg. Bytt enkelt mellom vanlig blad eller visp.

Juicere

Ferskpresset juice på kun et par sekunder! Robot-Coupe Automatic Juice Extractors er et ypperlig valg for kafeer, barer, restauranter, hoteller, kantiner, supermarked eller helse- og omsorgsinstitusjoner. Dette er ypperlige verktøy for deg som skal lage store mengder ferskpresset juice. De er såpass enkle i bruk at de fint kan selvbetjenes av gjestene ved frokost-buffeten.

  Fordeler

Punktliste over noen av fordelene og unique selling points produsenten byr på.

  • Holdbare produkter for profesjonell bruk
  • Alle produkter kan repareres
  • Garanterer tilgang på reservedeler 10 år etter at produktet har gått ut av produksjon
  • 95% av produktene kan resirkuleres

 Service

En kutter sparer deg for mye tid i hverdagen. Skulle den plutselig streike er det kjipt å måtte ta kniven fatt og kutte grønnsakene selv. Da er det bedre å kontakte oss med en gang! Vi har egne serviceteknikere som gjennomfører service og reparasjoner på Robot-Coupe maskiner. I tillegg har vi et stort antall deler tilgjengelig på vårt delelager.

Nedlastinger

På Robot -Coupes nettsider finner du full oversikt over brosjyrer, datablader og manualer som er tilgjengelig for nedlasting.

Gå til Robot-Coupes nedlastingssenter


Utforsk produktutvalget

Visning
Robot Coupe Blixer 10 400V 50Hz 3-fas

Produktnummer: 91021411
Lagerbeholdning:
Robot Coupe Blixer 2 230V 50Hz 1-fas

Produktnummer: 91033228
Lagerbeholdning:
Robot Coupe Blixer 3 230V 50Hz 1-fas

Produktnummer: 91033197
Lagerbeholdning:
Robot Coupe Blixer 4 3000rmp 230V 50Hz 1-fas

Produktnummer: 91033208
Lagerbeholdning:
Robot Coupe CL 55 maskin & grønnsakkutter m/stativ 400V/50Hz

Produktnummer: 9102214
Lagerbeholdning:
Robot Coupe CL 60 maskin & grønnsakkutter 400V/50Hz 3-fas

Produktnummer: 9102319
Lagerbeholdning:
Robot Coupe CL20 grønnsakkutter 230V 50Hz 1-fas

Produktnummer: 91022394
Lagerbeholdning:
Robot Coupe CL40 grønnsakkutter 230V 50 1-fas

Produktnummer: 91024570
Lagerbeholdning:
Robot Coupe CL50 Ultra grønnsakkutter 230V 50Hz 1-fas

Produktnummer: 91024465
Lagerbeholdning:
Robot Coupe CL50 Ultra grønnsakkutter 400V 50Hz 3-fas

Produktnummer: 91024473
Lagerbeholdning:
Robot Coupe CL50 grønnsakkutter 400V 50Hz 3-fas

Produktnummer: 91024446
Lagerbeholdning:
Robot Coupe CL52 grønnsakkutter 1-has. 230V 50Hz 1-fas

Produktnummer: 91024490
Lagerbeholdning:
Lenker
Min side