Til toppen

Trygg servering

Vis kundene at dere har åpent, med å lage tøffe skilt! Vi har skilt til bord, vegg og benk som kan brukes til å kommunisere med kunden med vennlige påminnelser om å holde avstand og andre viktige beskjeder. Se vårt utvalg av produkter som kan være med på skape en trygg matservering.Hygienisk servering

Dekk gjerne til maten med praktiske lokk, og gjør klar enkeltservering som kan tas med. Deksel er ideelle for servering og matmerking når man ikke ønsker at maten står åpent. Flere av produktene kan stables, og er enkle og håndtere - hygieniske.
Figgjo Form

Figgjo form brettene har plastlokk som passer til. Produktene gjør matpresentasjonen lekker og trygg på samme tid. Tips: Bruk lokkene til å løfte matpresentasjonen til nye høyder!

Les mer på Figgjo sine hjemmesider. 

Dekk til maten

 

Smørbrød, oppskjært frukt, tallerker og skåler med mat kan dekkes til med plastfolie og stå klar til servering i kantinen.

Dispenseren kan brukes til plastfolie og aluminiumsfolie, og er enkel og effektiv i bruk.


Hotellfrokost

Vi har små porsjonsglass som passer til til servering av f.eks. syltetøy, pålegg, småretter og desserter. Oppskjært brød kan settes i kurver på bordet, og pålegg kan serveres på små brett.