Til toppen

For store og små kjøkken

Norrøna Storkjøkken er stolte av å være en av landets ledende totalleverandører av storkjøkkenutstyr. Vi leverer alle typer storkjøkkenutstyr og kjøkken-/småutstyr til f.eks. caféer, barnehager, hotell-/restaurantbransjen, bedriftskantiner, organisasjoner og hos større kunder som Forsvaret og offshore/plattformer.

I over 70 år har vi bygget kompetanse, og blitt gode på logistikk og kundeservice. De fleste varene som er tilgjengelig for salg på webshopen er lagervarer, slik at vi kan tilby raskest mulig levering. Vårt mål er å alltid levere rett vare, til rett tid og rett pris.

Service
Service
Salg
Salg

Landsdekkende totalleverandør

Vårt hovedkontor ligger i Stavanger og vi har kontorer og forhandlere over hele Norge. Hos Norrøna følger grundig opplæring med på kjøpet av mange av produktene våre. Vi lagerfører et stort utvalg reservedeler og har serviceteknikere i beredskap hvis noe stopper opp.

Produktutvalget vårt er satt i system der vi tilbyr et gjennomført opplegg helt fra starten med planlegging og tegning, til montering, opplæring av brukere, igangkjøring, service, reservedeler og teknisk dokumentasjon. Underveis supplerer vi alt av kjøkkenutstyr fra strategisk plasserte showroom og butikker i hele Norge.

Kjøkkenkvalitet

Gjennomprøvde løsninger og solid kvalitet skal prege vårt utvalg. Vi setter ergonomi og brukeropplevelse høyt. Ved å velge kvalitetsutstyr, reduseres behovet for utskiftning som i sin tur bidrar til bedre økonomi og sparer miljøet. Norrøna legger derfor stor vekt på å forhandle de beste produktene, og leverer derfor kjente merkevarer fra leverandører i både Norge og utlandet. Finner du ikke det du leter etter, eller ønsker du pris på utstyr? Kontakt oss!Knivsliping

Knivsliping

Vi tilbyr profesjonell knivsliping i Stavanger.

Les mer
Pannepant

Pannepant

20% på kniv, panne og gryte når du leverer din gamle

Les mer
Brukt

Brukt

Spar penger og miljøet!

Les mer