Skip to main content
Til toppen

Mac BK-80 kokkekniv 20cm

Produktnummer: P94920081
EAN: 4950673106461
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Allsidig kniv som passer til det meste

MAC-knivens overlegne høye kvalitet kommer fra en blanding av det beste fra japansk-og vestens tradisjoner innenfor knivproduksjon. Hver MAC-kniv er håndslipt av profesjonelle smeder fra det berømte SEKI-området, som er Japans sverdsentrum. SEKI er kjent for mer enn 700 års tradisjon med knivproduksjon.

Stålet som er brukt i MAC-knivene er rustfritt med høyt innhold av kullstoff, legert med krom, molybden og vanadium. Denne sammensetningen fører til et stål som er like hardt som de beste håndsmidde japanske kniver, men MAC-kniven er rustfri og derfor lettere å vedlikeholde. Legeringen med høyt innhold av kullstoff muliggjør herding til maksimal hardhet 61 Rockwell C. Hardheten på MAC-knivene ligger mellom 57 og 61 Rockwell C. Med denne legeringen kan MAC-kniven brukes over lang tid uten å forringe sin ekstreme skarphet.

Ta vare på kniven din

Rengjøring:
Ved rengjøring i oppvaskmaskin risikerer du at kniven blir sløv, får rust- eller syreskader. Vi anbefaler derfor å vaske kniven for hånd. Vask, skyll og tørk kniven grundig etter bruk, spesielt etter bruk av meget syreholdige matvarer.
Har kniven treskaft? Dersom treskaftet begynner å bli falmet – gni det inn med litt matolje, og kniven blir god som ny.

Oppbevaring:
For å unngå at knivene mister sin skarphet, bør de oppbevares på riktig måte. Vi anbefaler å oppbevare kniven i en knivblokk eller på magnetlist. Knivene bør ikke oppbevares i en knivskuff sammen med andre gjenstander som kan skade eggen.

Produktinfo
Produsent Mac
Bruksområde Kokkekniv
Farge Tre
Materiale Treskaft
Mål og vekt
Lengde 200 mm
Høyde forpakning 23.0 mm
Mac TH-80 kokkekniv 20cm

Allsidig kniv som passer til det meste

Produktnummer: 700115
Lagerbeholdning:
Mac BK-100 kokkekniv 25,5cm

Allsidig kniv som passer til det meste

Produktnummer: P94925100
Lagerbeholdning:
Mac SBK-95 PRO-kokkekniv 23,5cm

Allsidig kniv som passer til det meste

Produktnummer: P94995023
Lagerbeholdning:
Lenker
Min side