Skip to main content
Til toppen

Mac SD-65 kløyver 16,5cm

Produktnummer: 700009
EAN: 4950673106324
Lagerbeholdning:
Mac
inkl. mva.

En del av superiorserien

Kniven har tykt og tungt blad og brukes til å kutte, skjære i gjennom småbein eller på harde emner som harde oster (parmesan) og kålrot. Bruk den gjerne til å hakke grønnsaker også. Fin til å knuse hvitløk.

SD-65 tilhører superiorserien. Stålet i bladet er produsert av MAC sitt eget superiorstål. Kniven har sandblåst kant slik at det blir små lommer av luft mellom kniven og maten du skjærer. MAC-knivens høye kvalitet kommer fra en blanding av det beste fra Japan og vestens tradisjoner innenfor knivproduksjon. Hver MAC-kniv er håndslipt av profesjonelle smeder fra SEKI området, som er Japans sverdsentrum.

  • Bladlengde: 16,5 cm
  • Bladtykkelse: 3 mm
  • Vekt: 235 gram

Ta vare på kniven din

Rengjøring:
Ved rengjøring i oppvaskmaskin risikerer du at kniven blir sløv, får rust- eller syreskader. Vi anbefaler derfor å vaske kniven for hånd. Vask, skyll og tørk kniven grundig etter bruk, spesielt etter bruk av meget syreholdige matvarer.
Har kniven treskaft? Dersom treskaftet begynner å bli falmet – gni det inn med litt matolje, og kniven blir god som ny.

Oppbevaring:
For å unngå at knivene mister sin skarphet, bør de oppbevares på riktig måte. Vi anbefaler å oppbevare kniven i en knivblokk eller på magnetlist. Knivene bør ikke oppbevares i en knivskuff sammen med andre gjenstander som kan skade eggen.

Produktinfo
Produsent Mac
Bruksområde Kløyver
Farge Tre
Materiale Treskaft
Mål og vekt
Lengde 165 mm
Høyde forpakning 23.0 mm
Mac SDK-85 PRO-kløyver 21,5cm

Produktnummer: 700SDK85
Lagerbeholdning:
Lenker
Min side