Skip to main content
Til toppen

Tamahagane SAN TSUBAME Brødkniv 180 mm

Produktnummer: 700SNMH1118
EAN: 4906496715199
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Ypperlig til all gjærbakst

Ypperlig til all gjærbakst. Taggene gjør det lettere å bryte gjennom skorper, og skjære jevne fine skiver.

Bladet består av en kjerne av VG5 stål som er omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard, mens det ytre stål er litt mykere. Bladet får sitt karakteristiske “bankende” utseende fordi bare den nedre delen er slipt. Det tynne bladet er lett å slipe og vil holde seg skarpt lenge.

Kniven har meget god balanse og er behagelig å holde. Håndtaket er av Mikarta, et materiale av lin og en spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur til et hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som egner seg godt i et kjøkkenmiljø. 61 HRC ( stålets hardhetsgrad).

Ta vare på kniven din

Rengjøring:
Ved rengjøring i oppvaskmaskin risikerer du at kniven blir sløv, får rust- eller syreskader. Vi anbefaler derfor å vaske kniven for hånd. Vask, skyll og tørk kniven grundig etter bruk, spesielt etter bruk av meget syreholdige matvarer.
Har kniven treskaft? Dersom treskaftet begynner å bli falmet – gni det inn med litt matolje, og kniven blir god som ny.

Oppbevaring:
For å unngå at knivene mister sin skarphet, bør de oppbevares på riktig måte. Vi anbefaler å oppbevare kniven i en knivblokk eller på magnetlist. Knivene bør ikke oppbevares i en knivskuff sammen med andre gjenstander som kan skade eggen.

Produktinfo
Produsent Tamahagane
Bruksområde Brødkniv
Farge Sort
Materiale Treskaft
Mål og vekt
Lengde 180 mm
Tamahagane SAN Brødkniv 230 mm

Ypperlig til all gjærbakst

Produktnummer: 700SN1118
Lagerbeholdning:
Lenker
Min side