Til toppen

Victorinox 5293026 konditorkniv med treskaft 26 cm

Produktnummer: P95293026
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

En elegant kondittorkniv som vil skive rett gjennom bakverk og brød uten en eneste smule. Det er ikke magi – det er ganske enkelt den smarte kombinasjonen av bladlengde og bredde, kombinert med en bølget kant og et ergonomisk håndtak. Bladets lengde: 26cm. Kan også brukes til bløte grønnsaker som for eksempel salat og hodekål.

For å unngå at knivene mister sin skarphet, bør de oppbevares på riktig måte. Du bør aldri legge kniven ubeskyttet i bestikkskuffen. Knivmagnet, knivblokk eller -veske er de beste formene for oppbevaring. Her holder knivene seg skarpe lenger.

Unngå oppvaskmaskin, da mister knivene fort skarpheten og du risikerer rust- og syreangrep. Kniver skal alltid vaskes opp for hånd. Vask kniven rett etter bruk, tørk den og sett den på plass i enten knivblokk eller på knivmagnet. Matrester som sitter på kniven kan også gi syreangrep og resultere i små rustflekker som kan fjernes med metallpussemiddel. Vær oppmerksom og fjern dem straks for å unngå at det setter seg i dybden. Ta vare på kniven din, så holder den i generasjoner!