Skip to main content
Til toppen

Victorinox 5650015 buet utbeningskniv med treskaft 15 cm

Produktnummer: P95650015
EAN: 7611160503756
Lagerbeholdning:
inkl. mva.

Til utbeining av stek og kjøttstykker

Victorinox buet utbeningskniv, 15 cm lang. Knivbladet er tilvirket i høy-karbon stål. En robust og stiv kniv, perfekt til utbeining av stek og andre kjøttstykker når man vil helt inn til benet, eller trimme vekk sener og fett. Knivbladet er buet og smalt og gjør det enkelt å komme tett på benet for å skjære løs kjøttet.

Kokkekniver fra Victorinox er godt balansert, og når du holder en av disse knivene føles det som at alt blir kuttet av seg selv. Universale kniver som er skikkelig all-rounders. Produkter med håndtak av tre skal vaskes for hånd, men tåler unntaksvis vask i oppvaskmaskin. Ved riktig vedlikehold og håndtering holder knivene lenge. Det riktige verktøyet gjør alltid jobben kjekkere, spesielt på kjøkkenet. Victorinox har fokus på at kniver til husholdning og profesjonelle skal være ergonomisk designet og eksepsjonelt skarpe. Enten du bruker de i en femstjerners restaurant eller hjemme på kjøkkenet, skal du føle deg som en proff ved hvert kutt!

Egenskaper

  • Gjennomstøpt stål (lang levetid)
  • Mykt stål – lette å slipe opp
  • Meget slitesterk
  • Produsert i Sveits

Ta vare på kniven din

Rengjøring:
Ved rengjøring i oppvaskmaskin risikerer du at kniven blir sløv, får rust- eller syreskader. Vi anbefaler derfor å vaske kniven for hånd. Vask, skyll og tørk kniven grundig etter bruk, spesielt etter bruk av meget syreholdige matvarer.
Har kniven treskaft? Dersom treskaftet begynner å bli falmet – gni det inn med litt matolje, og kniven blir god som ny.

Oppbevaring:
For å unngå at knivene mister sin skarphet, bør de oppbevares på riktig måte. Vi anbefaler å oppbevare kniven i en knivblokk eller på magnetlist. Knivene bør ikke oppbevares i en knivskuff sammen med andre gjenstander som kan skade eggen.

Produktinfo
Produsent Victorinox
Bruksområde Utbeningskniv
Farge Brun
Materiale Treskaft
Mål og vekt
Lengde 150 mm
Høyde forpakning 31.0 mm
Victorinox 5650315 buet utbeningskniv fibrox/plast 15 cm

Til utbeining av stek og kjøttstykker

Produktnummer: P95650315
Lagerbeholdning:
Victorinox 5630315 utbeningskniv fibrox/plast 15 cm

Til utbeining av stek og kjøttstykker

Produktnummer: P95630315
Lagerbeholdning:
Lenker
Min side