Skip to main content
Til toppen

Norma Giesser 8355-W-24 brødkniv m/tagger 24cm

Produktnummer: 708835524W
EAN: 4010303040036
Lagerbeholdning:
Giesser Messer
inkl. mva.

Ypperlig til all gjærbakst

Giesser brødkniv 24 cm med tagger og sort universalskaft, modell: 8355-24W. Taggene gjør det lettere å bryte gjennom skorper, og skjære jevne fine skiver.

Giesser-knivene er ergonomisk utformet, lette å renholde og håndtakene har et godt grep. Fargekoordinerte håndtak hjelper å holde god hygiene på kjøkkenet. Knivene imøtekommer internasjonale standarder og reguleringer på utforming. Knivbladene er kuttet fra førsteklasses stål. Desto jevnere bladet er, jo bedre holder kanten på skarpheten. Filingen av bladene gjøres i en automatisk og presis prosess.

  • Ergonomisk formet håndtak, sklisikkert i TPE-plast.
  • Bladet er tilvirket i førsteklasses materiale, krom-molybdenum stål.

Ta vare på kniven din

Rengjøring:
Ved rengjøring i oppvaskmaskin risikerer du at kniven blir sløv, får rust- eller syreskader. Vi anbefaler derfor å vaske kniven for hånd. Vask, skyll og tørk kniven grundig etter bruk, spesielt etter bruk av meget syreholdige matvarer.
Har kniven treskaft? Dersom treskaftet begynner å bli falmet – gni det inn med litt matolje, og kniven blir god som ny.

Oppbevaring:
For å unngå at knivene mister sin skarphet, bør de oppbevares på riktig måte. Vi anbefaler å oppbevare kniven i en knivblokk eller på magnetlist. Knivene bør ikke oppbevares i en knivskuff sammen med andre gjenstander som kan skade eggen.

Produktinfo
Produsent Giesser
Bruksområde Brødkniv
Farge Sort
Materiale Plastskaft
Mål og vekt
Lengde 240 mm
Lenker
Min side