Til toppen

Knivsliper Vulkanus, Pocket Automatic

Produktnummer: 700165-9009
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Passer til de fleste kjøkkenkniver. Slipevinkelen er fast på 20 grader. Alle kan bruke den og oppnå samme resultat. Kan også brukes på kniver med tagger. Den kan også vaskes i oppvaskmaskin. Perfekt størrelse til å ta med på tur. Vulkanus Pocket er sammenleggbar og er enkel å pakke bort eller å ta med seg. Vulkanus Pocket knivsliper er meget enkel å bruke, samtidig som den hurtig gir en skarp egg på både glattslipte og kniver med bølgeegg. Den både sliper eller polerer eggen avhengig av hvordan du trekker kniven gjennom den. De to fjærbelastede armene med slipepartier tilpasser seg eggen på kniven og gjør den sylskarp igjen på bare noen få drag.

Slik bruker du den til sliping: Sett sliperen på benken og støtt den med en hånd. Hold kniven med spissen lavere enn håndtaket og trekk kniven til deg med en jevn bevegelse. Ikke press hardt nedover. Gjenta operasjonen til du merker at kniven begynner å bli skarp.

Slik bruker du den til polering: Sett sliperen på benken og støtt den med en hånd. Hold kniven med spissen høyere enn håndtaket og trekk kniven til deg med en jevn bevegelse. Ikke press hardt nedover. Gjenta operasjonen til du merker at den røffe eggen er borte og kniven er skarp.

Slik bruker du den til serraterte egger: Prosessen er som over, men hold kniven på skrå sideveis med serrateringen mot slipearmen. Trekk sakte og la slipearmen komme ned i serrateringen. (Trekker du for fort vil du slipe bare på tuppen av tennene og ikke i bunnen av serrateringen.)