Til toppen

Mac FKW-7 Sashimi kniv 22,5cm

Produktnummer: 700FKW7
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Filet/sashimikniv. Slipt på en side. Skaft fremstilt av bjørk med innslag av japansk bøk. Tilhører Japanserien. Perfekt til å skjære tynne skiver av fisk,skinke og transjere en stek. Slipt og polert for hånd. Slipes med 10-15 graders vinkel.

MAC-knivens overlegne høye kvalitet kommer fra en blanding av det beste fra japansk-og vestens tradisjoner innenfor knivproduksjon. Hver MAC-kniv er håndslipt av profesjonelle smeder fra det berømte SEKI-området, som er Japans sverdsentrum. SEKI er kjent for mer enn 700 års tradisjon med knivproduksjon.

Stålet som er brukt i MAC-knivene er rustfritt med høyt innhold av kullstoff, legert med krom, molybden og vanadium. Denne sammensetningen fører til et stål som er like hardt som de beste håndsmidde japanske kniver, men MAC-kniven er rustfri og derfor lettere å vedlikeholde. Legeringen med høyt innhold av kullstoff muliggjør herding til maksimal hardhet 61 Rockwell C. Hardheten på MAC-knivene ligger mellom 57 og 61 Rockwell C. Med denne legeringen kan MAC-kniven brukes over lang tid uten å forringe sin ekstreme skarphet.

Spesifikasjoner
Produsent Mac
Bruksområde Sashimi kniv
Farge Tre
Materiale Tre
Lengde (mm) 225
Produktspesifikasjoner
Lengde 225.0 mm
Egenskaper
Merke Mac
Lengde 225 mm
Bruksområde Sashimi kniv
Materiale Treskaft
Farge Tre