Til toppen

Guide til kokkestarten

Skal du starte som elev innen matfag, eller kokkelærling? Vi har samlet utstyret som kan være praktisk i oppstarten! Gode kniver, praktiske redskaper - og ikke minst: Komfortable sko. 

Har du rabattkode?
Velg produktene du ønsker, og gå til handlekurven for å legge inn rabattkoden i feltet nede til høyre.


Knivpakker

Det riktige verktøyet gjør alltid jobben kjekkere, spesielt på kjøkkenet. Vi har samlet de knivene vi anbefaler å ha i grunnpakken. Pakke 1 inneholder kniver med fibrox skaft fra Victorinox. Dette er gode kniver som er ergonomisk designet, og eksepsjonelt skarpe. Fibroxskaftet er behagelig å holde i, og gir et non-slip grep. Victorinox kniver er meget slitesterke, og har et stål som er lett å slipe opp. En knivmappe er praktisk både for å transportere og oppbevare kniver og tilbehør i. 

Pakke 1:


Pakke 2

Pakken inneholder kniver og utstyr som egner seg godt som en startpakke. Giesser-knivene er ergonomisk utformet, lette å renholde og håndtakene har et godt grep. Håndtaket er ergonomisk formet, og tilvirket i sklisikkert i TPE-plast.


Sko og arbeidstøy

Gode sko er viktige når man er mye på beina. Vi har flere sklisikre sko med god demping, og kan anbefale Reebok sine unisex sko. Vi har også arbeidstøy til dame, herre og unisex. 


Flere forslag

Under finner du forslag til flere andre nyttige produkter.

Tips: Bruk filter til å sorterer på bruksområde eller spesifikasjoner.

Sorter