Til toppen

Gryter og panner

Et stort utvalg av kvalitetsgryter og panner

Vi fører kjente merker som bl.a Scanpan, Le Creuset og Skeppshult. Velg i menyen til venstre! Hvilken gryte du behøver er avhengig av hva du skal bruke den til. Vi kan tilby gryte med tappekran, blåskjellgryte, aluminiumskjeler, sautekjeler og mye mer.

ScanPan

SCANPAN produserer gryter i toppkvalitet av de beste materialer og i stolte håndtverkstraisjoner. Her finner du gryter til induksjon, gass og alle andre komfyrer. Alle SCANPAN gryter er ovnfaste opp til 260 °C – også de med glasslokk og plasthåndtak – slik at du kan la dine retter gjøre seg ferdig i ovnen, eller bake lekre grytebrød. Velg gryte og panne etter behov, etter størrelse, med eller uten non-stick. CTX-serien til SCANPAN har en stekeflate i non-stick belegg som er robust og slitestekt. Med Classic-serien får du de klassiske, orginale produktene til SCANPAN. Den spesialdesignede bunnen sikrer jevn varmefordeling og gir gryter og panner gode koke-og stekeegenskaper.

Skeppshult støpejernsprodukter

Grytene og pannene fra Skeppshult har en naturlig non-stick overflate som blir bedre ved bruk, og som kan brukes på alle varmekilder, inkludert ild.

Le Creuset

Støpejernsgrytene og -pannene fra Le Creuset er uunnværlige klassikere på kjøkkenet! Gryten fås i et bredt utvalg av Le Creusets velkjente farger, slik at den kan matche kjøkkenet og borddekningen.Støpejern er kjent for å være et av de beste materialene til matlaging, da varmen fordeles jevnt og ensartet i gryten. Dette gjør den ideell til f.eks. langkokte retter eller grytebrød. Støpejernsgryten holder seg varm lenge etter at du slår av varmen, noe som gir mulighet for energivennlig matlaging. Alle produkter fra Le Creuset er designet for å oppfylle allsidige matlagingsbehov og for å oppnå optimal brukervennlighet. 

Støpejernsgryten kan brukes på alle varmekilder inklusiv induksjon, og tåler dessuten både grill, ovn og rengjøring i oppvaskmaskin.