Til toppen

Masahiro 14062 MV fileteringskniv flexi 20 cm

Produktnummer: 70014062
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Velegnet til å lage fine filèter med

Masahiro MV filiteringskniv flexi 20 cm.

En presis og fleksibel fileteringskniv med 20 cm langt blad som skjærer elegant mellom fiskekjøttet og skinnet. Skal man filetere tynt, for eksempel visse stykker fisk, kan en fleksibel kniv gjøre jobben lettere. Bladets form gjør kniven velegnet til å lage fine filèter med. Den er god når man skal skjære tynne stykker, enten av fisk, rødt eller hvitt kjøtt.

Masahiro MV er en serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket med det japanske håndverk og tradisjon. Serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

Ta vare på kniven din

Rengjøring:
Ved rengjøring i oppvaskmaskin risikerer du at kniven blir sløv, får rust- eller syreskader. Vi anbefaler derfor å vaske kniven for hånd. Vask, skyll og tørk kniven grundig etter bruk, spesielt etter bruk av meget syreholdige matvarer.
Har kniven treskaft? Dersom treskaftet begynner å bli falmet – gni det inn med litt matolje, og kniven blir god som ny.

Oppbevaring:
For å unngå at knivene mister sin skarphet, bør de oppbevares på riktig måte. Vi anbefaler å oppbevare kniven i en knivblokk eller på magnetlist. Knivene bør ikke oppbevares i en knivskuff sammen med andre gjenstander som kan skade eggen.

Masahiro 14011 MV kokkekniv 21 cm

Allsidig kniv som passer til det meste
70014011

Masahiro 14012 MV kokkekniv 24 cm

Allsidig kniv som passer til det meste
70014012