Til toppen

Kai Shun 6721Y Yanagiba 21cm Kai Wasabi Black

Produktnummer: 7006721Y
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Tynn kniv for å skjære fisk

Japansk kniv laget i Daido 1K6 high-carbon, rustfritt stål for ekstremt god holdbarhet og en knivegg som holder seg skarp. Knivbladet har to slipefaser – hvor sliping og polering er gjort for hånd. 16 graders vinkel på hver side.

_ Denne tynne kniver er perfekt til å skjære fisk

  • Merket med det japanske symbolet for’wasabi'.
  • Må kun vaskes for hånd!

Håndtak:

Pulverisert bambus er blandet sammen med plastikkpartikler for å lage et solid håndtak som er godt å holde i. Det spesielle materialet har antibakterielle egenskaper og tar ikke til seg noen form for veske.

Kai Shun:

Kai er et Japansk konsert som i 100 år har produsert kniver og relaterte produkter av meget høy kvalitet. Denne kvaliteten plasserer Kai sine produkter blant de beste i verden.

Gleden ved profesionell matalging og tiberedning av de lekreste retter, har kommet tilbake nå i senere tid. Denne lidenskapen for matlaging skaper nye erfaringer i den kulinariske verden. Tradisjonelle ingredienser blir kombinert med moderne ideer. Dette er en av grunnene til at de japanske matrettene facinerer så mange europeere. Kunst og filosofi er faktorer som japanske kokker ser som en selvfølge i matlagingen sin. Det er et ordtak som sier; “Det er en fest for øyet”. Perfekte skjæreteknikker skaper disse facinerende dekorasjonene.