Til toppen

Storkjøkkenutstyr

image

Samarbeidspartner siden  1947

Siden 1947 har Norrøna Storkjøkken bygget en unik kompetanse og knyttet nære bånd til kvalitetsleverandører over hele verden. Fra våre avdelinger over hele Norge er det denne erfaringen vi tar med oss videre i dialogen med arkitekter, eiendomsutviklere og sluttbrukere.

Ekte lidenskap fortjener riktig utstyr!

Når lidenskap og dyktighet får utfolde seg med de beste verktøyene skapes minneverdige øyblikk. For oss har det alltid handlet om å gi disse øyeblikkene det ekstra  løftet – slik at de varer, huskes og snakkes om.

Oppskriften på et vellykket møte mellom mennesker består av mange forskjellige ingredienser. Ikke minst er det viktig at utstyret har optimal funksjonalitet og at  alle ledd fungerer sammen slik de skal.

Når det kommer til kvalitet er vi kompromissløse – det har vi alltid  vært.  
Her finner du vår passione: Storkjøkkenutstyr

Kjøkkenkvalitet

Gjennomprøvde løsninger og solid kvalitet skal prege vårt utvalg. Vi setter ergonomi og brukeropplevelse høyt. Ved å velge kvalitetsutstyr, reduseres behovet for utskiftning som i sin tur bidrar til bedre økonomi og sparer miljøet. Norrøna legger derfor stor vekt på å forhandle de beste produktene, og leverer derfor kjente merkevarer fra leverandører i både Norge og utlandet.