Til toppen

Nedkjølingsskap

Kontakt oss gjerne direkte for mer informasjon om rustfri innredning. Vi kan bistå med spesialøsninger etter deres behov og ønsker.

►Kontakt oss
►Se produkter

Gram KPS

KPS skapene fra Gram Commercial er blåsekjølere / -frysere som alle lever opp til nedkjølings- og innfrysningskravene for et cook-chill kjøkken. Kapasiteten for blåsekjølerne er fra 20 kg til 180 kg, mens blåsefryserne kan nedfryse fra 12 til 180 kg.

Hygienisk og robust

Alle Gram blåsekjølere og –frysere er helt rustfrie, inn- og utvendig og har avtakbare dørlister. KPS 120 og 180 leveres også i utvendig hvitlakkert utførelse for integrering i kjøleromsmiljø. Glatte flater, og avrundede hjørner innvendig, letter rengjøringen. Bunden er formet som spillbakke til opp-samling av "søl" (KPS 20, 40 og 90). Oppheng for GN bakker eller bakeriplater (KPS 20 og 40) kan tas ut for rengjøring. I alle Gram blåsekjøl/-frysere kan ventilatorseksjonen åpnes og gir dermed god plass for rengjøring omkring og bak den.

image

Snowflake

SNOWFLAKE® senker kjernetemperatur i tilberedt mat så raskt som mulig forbi høyrisikotemperaturområdet mellom +70°C og +10°C. Det bidrar til å bevare naturlige vitaminer og opprettholde utseende og smak.

Enkel rengjøring
Holdbar konstruksjon i rustfritt stål med glatte overflater, vanntette, og avrundede hjørner innvendig. Viftepanelet er hengslet og gir enkel adgang til kondensatorfilter og vifte ved rengjøring. Hyllebæreskinner er lette å fjerne for rengjøring. Døren har en enkelt avtakbar magnetisk dørpakning.

Praktiske detaljer
God ergonomi med brukervennlig plassering av kontrollpanelet. Vendbar dør. Høydejusterbare rustfrie ben fra 75 til 108 mm. Avtakbart oppoheng for 5/10 stk. 1/1 GN og 40x60 cm. 66,5 mm vertikale mellomrom. Avtakbar dryppskål for
tinevann under skapet.

Snowflake nedkjølingsskap
Last ned
Gram nedkjølingsskap
Last ned

Sorter etter:

Gram KPS 60 CH Blåsekjøler

Ta kontakt på salg@norrona.net for pris
855860600010