Til toppen

Kokegryte

Jønis produktprogram spenner fra enkle tippgryter med manuell tipp via de tradisjonelle multifunksjonelle grytene til de mer avanserte grytene med røreverk. Som eksempler på det brede produktprogrammet kan vi nevne gryter på fire bein, mobile varianter og gryter med 600 mm tipphøyde og effektiv nedkjøling.

Easy - Den klassiske tippgryten

Easy er en enkel gryte med elektrisk tipp. Dermed kombineres fordelene ved tippgryten med en bekvem og enkel betjening.Gryten fås med nettovolum på 40, 60, 80, 100, 120, 150, 200, 250 og 300 liter, og med den elektriske tippfunksjonen tømmes gryten raskt og enkelt.

Elopvarmede Easy-gryter leveres som standard med styring AutoTemp 02e, som inneholder elektrisk tipp, trinnløs regulering av energitilførselen med en vribryter samt en kaldtvannskran for vannpåfylling i gryten. Korrekt vannmengde fylles automatisk i dampgeneratoren, slik at varmelementerne beskyttes mot tørrkoking og unødvendige driftstopp unngås.
            
Easy leveres som standard med et lett, tettsluttende lokk av rustfritt stål som er hengslet på søylen med betjeningen. Som ekstrautstyr kan lokket leveres vribar for enklere rengjøring


Tilleggsutstyr: styring AutoTemp 31, som inneholder elektrisk tipp med TiltBack, digital styring og visning av temperatur i innergryten, elektronisk vannmåler, ur med alarmfunksjon og WaterLevelAutomatic. Betjeningen er plassert i et justerbart betjeningspanel på søylen.

Flere gryter kan bygges sammen, og betjeningen kan valgfritt plasseres i høyre eller venstre søyle. Modell Easy leveres kun el-oppvarmet og kan bygges sammen med modell EasyMix.image


Produksjonsskjøkken på Etne omsorgssenter, levert av Norrøna Storkjøkken Haugesund august 2018 med kokegryte og stekepanne fra Jøni. 

Sorter etter: Navn (a > å)

Jøni Easy 120 gryte m/armatursøyle el.

Ta kontakt på salg@norrona.net for pris
925JF06112

Jøni MultiMix kokegryte 120L el.

Ta kontakt på salg@norrona.net for pris
925JF05112
Brosjyre Jøni Multimix
Last ned
Jøni EasyMix_brochure_2018_web.pdf
Last ned