Til toppen

Kjøleskap

Vi kan tilby et bredt spekter av kjøleskap fra kvalitetsleverandøren Gram Commercial. Nedenfor er informasjon med noe av sortimentet vi kan tilby.

Gram ECO og SUPERIOR-serien

Typisk for disse skapene er et stilrent design kombinert med høy funksjonalitet og enestående lavt energiforbruk. Styringen er plassert skjult bak topp-panelet og beskyttet mot vannsprut. Designprinsippet om ”ingen brutte flater” gjør skapene lette å gjøre rent. De markante aluminiumsprofilene som går fra topp til bunn i begge sidene av skapet gir styrke og løfter utseendet. De modulære veggskinnene kan legges direkte i oppvaskmaskinen. Med smart pedal-døråpner.

Gram Compact

Modell: 210,310, 410 og 610 setter en ny standard for kompakte kjøle- og fryseskap. Denne HFC-frie serien benytter helt nye kjølesystemer med enestående lavt engergiforbruk. I kombinasjon med markedets beste produktgaranti oppnår du en attraktiv totaløkonomi. Allsidige og driftsikre skap. 

Snowflake-serien

Tilbyr 600 og 1200 liter 2/1GN kjøle- og fryseskap, designet for tøffe daglige krav i et profesjonelt miljø i opp til +43 grader C romtemperatur. Fås med med miljøvennlig kjølemiddel R 290 som standard. Snowflake er et undermerke av Gram Commercial.

Brosjyrer

Gram Compact
Last ned
Gram Snowflake
Last ned
Gram Superior Eco
Last ned
Sorter etter: