Til toppen

Miksere for det profesjonelle kjøkken

Varimixer leverer profesjonelle miksere som har god ergonomi, hygiene og enkel rengjøring. Slitesterke og effektive maskiner, bord- eller gulvmodell. Mikserne har tilleggsutstyr som kombinerer ulike funksjoner i kun én maskin. Kapasitet fra 5L til 200L. Velg mikseren som dekker ditt behov. Kontakt ditt nærmeste Norrønakontor for mer informasjon og priser!

►Kontakt

 

Teddy 5L

Teddy er en sterk, profesjonell 5 liters mikser til de små, daglige oppgaver i f.eks et bakeri eller storkjøkken. Gjennomtenkt dansk design med fokus på ergonomi, hygiene og enkel rengjøring, og i en kvalitet som er skapt for hardt arbeid år etter år.

Teddy kan betjenes fra begge sider, med både høyre og venstre hånd. Det gjør at maskinen kan plasseres på steder hvor det er lite plass, også tett inntil en vegg. En bred fot med sugepropper sørger for at mikseren står stabilt under bruk.

 

image

RN10

Varimixer RN10 miksere passer godt i et bakeri, hos en konditor, til catering-og fastfood produksjon, i storkjøkken og i marinesektoren. Den fås i gulv- og bordmodell, og til produksjoner som krever krefter og fleksibilitet, enkel betjening og med høye krav til hygiene.

I tillegg til trinnløs hastighet kan det velges mellom fire faste hastigheter. Det er også mulighet for å lagre fire forskjellige arbeidsprosesser i hvert sitt program, slik at tid og hastighet kan styres ved trykk på en knapp.

Kodiak 20/30L

Enkel betjening, ingen tunge løft - tildelt "Kitchen Innovations Award" som den mest hygieniske mikseren på markedet. Kodiak fås som 20 og 30 liter. Bollen er stabilt og høyt plassert på en vogn som kjøres inn under mikseren når det skal piskes og eltes. Den holdes fast, heves og senkes enkelt i en og samme bevegelse med det ergonomisk utformede håndtaket på siden av maskinen.

Se video

image
image

AR 40-100L

Denne serien dekker ønsker og behov for solide, kraftfulle røremaskiner med en kapasitet på 30, 40, 60, 80 og 100 liter. Med trinnløs variabel hastighet og en unik, ergonomisk og tidsbesparende løsning, hvor bollen holdes fast, løftes og senkes i en automatisk bevegelse - er betjening av selv de største maskiner enkelt. Her er det mange muligheter for tilpasning til spesielle ønsker!

Ergo 60/100/140L

Med Varimixer ERGO på 60, 100 og 140 liter er det ikke nødvendig å demontere de store røreverktøyene når bollen senkes, fjernes eller erstattes. Prosessen styres fra det skråstilte, ergonomisk utformede displayet – uten tunge løft og vanskelige arbeidsstillinger. En prosess som sparer tid og penger og øker produktiviteten.

image
Varimixer Brosjyre (Dansk)
Last ned
Sorter etter: