Til toppen

Preparering

God preparering er halve jobben! Finn utstyret du behøver for å jobbe mer effektivt på ditt kjøkken.

Grønnsakskutter

Skiver, terner, river, strimler, rifler og skjærer pommes frites i en mengde av ulike dimensjoner! Avhengig av hvilken modell grønnsaksskjærer som benyttes og hvilke skiver en velger. Her finner du grønnsakskuttere som passer fra alt fra den lille cafeên til travle storkjøkken.

Blender

Blander, mikser, visper, rører, hakker. Er egnet til å lage dressinger, sauser, supper, desserter, milkshakes, cocktails, fruktdrinker, juicer, m.m.

Potetskreller

Robuste og brukervennlige maskiner med minimalt behov for service. Vasker og skreller poteter og andre rotfrukter. Modeller for små serveringssteder såvel som store kantiner.

Blixer

Rask, effektiv og enkel i bruk. Passer perfekt for diettkjøkken hvor man trenger forretter, hovedretter og dessert i pureform. Pureen skal være rik på næring, ha farge og smak. Den skal passe for små barn, eldre og pasienter som har problemer med å tygge og svelge. Målgruppe er sykehus, sykehjem, barnehager, og restauranter.

Vertikalkutter

Maskiner med spesialfunksjon å findele kjøtt, fisk, grønnsaker, frukt, krydderurter eller blandinger til ulike farser, posteier, puréer etc. Maskiner med kapasitet for alle behov.

Stavmikser

Vi kan tilby et bredt sortiment av stavmiksere. Fra små porsjoner opp til som 400 liter. Passer for å perfeksjonere supper, sauser, purèr etc.  Velg mellom: Robot Coupe sin Combi-serien med visp, Compact serien, stor MP-serie og Mini MP serien. Alle i 100 % rustfritt stål og ergonomiske.

Råsaftsentrifuge

Produser store volum av topp-kvalitetsjuice raskt og effektivt! Passer perfekt for barer, take-away utsalgssteder , restauranter,hoteller, kantiner, mm.

Oppskjæremaskin

Hel- og halvautomatiske maskiner for skiveskjæring av pålegg, stek og annet tilberedt kjøtt i fast form. Samtlige typer er robuste og driftssikre med brukervennlig utforming.

Mikser

Slitesterke og effektive maskiner som bord- eller gulvmodell. Mange typer tilleggsutstyr som kombinerer ulike funksjoner i kun én maskin. Fra 5L miksere til 200L.

Vakuum maskin

Vakuumer mat enkelt og effektiv! Vi kan tilby både bordmodeller, gulvmodeller og modeller med to kamre.

Kombimaskin

Få to maskiner i ett! Både grønnsakkutter og vertikalkutter. Vi har et bredt sortiment av både Hällde og Robot Coupe produkter.