Skip to main content
Til toppen

Tunnelmaskiner

Dette er oppvaskmaskiner for deg med store volum. Her snakker vi kapasitet på opptil 320 kurver i times. Denne typen oppvaskmaskiner er godt egnet for HORECA-bransjen eller storkjøkken på sykehus, syke- og aldershjem, kantiner og skoler. Kurvtunnelmaskinene er bygget opp av moduler. Forvask, hovedvask, tørking og mellomliggende moduler blir satt sammen individuelt for hver kunde med henblikk på ytelse, økonomi og driftsforhold. Slik blir maskinen og oppvaskløsningen skreddersydd til kundens krav og organsiering av arbeidet.  

Les om de ulike tunnelmaskinene til Hobart, eller kontakt ditt nærmeste Norrøna kontor for mer informasjon.

Hobart PROFI CN
Hobart PROFI CN

CN- serien er PROFI-versjonen av våre kurvtunnelmaskiner for automatisert oppvask. Den består ev en rekke modeller som vil dekke de fleste behov. Kapasiteter fra 80 til 280 kurver per time.

Hobart PREMAX CP
Hobart PREMAX CP

PREMAX CP-serien er de absolutt beste tunneloppvaskmaskinene for profesjonelle brukere med enda høyere krav. Minimale driftskostnader og imponerende brukervennlighet kombinert med maksimal ytelse. PREMAX-serien består av de mest økonomiske og innovative oppvaskmaskinene på markedet. Serien inneholder de siste nyhetene og innovasjonene for både miljøet og økonomien. Den smarte premium modellen har bl.a. tomromsdetektering som leter opp mellomrom og reduserer umiddelbart mengden av vann i sluttskyllingens siste steg til et minimum. Kapasitet fra 120 til 320 kurver per time.

Hobart PROFI CS
Hobart PROFI CS

CS-serien er en enklere modellserie av kurvtunnelmaskiner for automatisert oppvask. Den består av modeller med kapasiteter fra 80 til 150 kurver per time.

Lenker
Min side