Til toppen

Oppvaskmaskiner

Vi kan levere et stort spekter av oppvaskmaskiner. Fra underbenkmaskiner, hettemaskiner, grovoppvaskmaskiner til store tunnelmaskiner. Felles for alle maskinene vi tilbyr er et stort fokus på miljøaspektet.Tenk at det er alltid er mest økonomisk å velge en oppvaskmaskin med det laveste vann-, energi- og kjemikalieforbruk og den største driftssikkerhet. Kontakt oss så bistår vi deg i valget om korrekt oppvaskmaskin.


Underbenkmaskin

En oppvaskmaskin må være enkel å bruke. Med en knapp kontrolleres oppvaskmaskinens viktigste funksjoner. Knappens farge indikerer maskinens status. Funksjoner som fylling, oppvarming, vask, skylling og klar til start indikeres. Vi har underbenksmaskiner som kun bruker 2L per kurv. 


Hettemaskin 

Maskinen vi tilbyr kjennetegnes med lave driftskostnader, brukervennlighet, perfekt oppvaskresultat og meget høy kvalitet. Les mer om hettemaskiner her.


Grovoppvaskmaskin

Granuldisk sine granulat maskiner kommer både som frontlastmodeller.Flexi, Smart og Maxi tilbyr vertikal vasking. Med et frittstående design som gjør dem enkle å plassere i oppvaskrom. Modeller som Gastro og Combi er modeller hvor det er enkelt å montere på inn- og utmatingsbenker. Med skille for skitten og ren sone vil disse modellene bidra til gode hygienerutiner. Kontakt oss så bistår vi deg ved valg av grovoppvaskmaskin.