Til toppen

Figgjo

Figgjo er den eneste gjenværende porselensprodusenten i Norden. I generasjoner har fabrikken vært opptatt med å produsere porselen av ypperste kvalitet i naturskjønne omgivelser. Fabrikkbygningene er oppgradert og maskineriet er topp moderne. Alt ligger tilrette for å lage vakkert, funksjonelt og holdbart porselen.

Figgjo leverer porselen til alle, fra Michelin-stjernerestauranter til bedriftskantiner, kaféer og hoteller. Hver enkelt kunde har sine egne spesifikke behov. Noen ganger er et personlig preg nødvendig, derfor tilbyr Figgjo også skreddersydde løsninger.

 Les mer om Figgjo sin bærekraft.

Smart valg: Mer holdbart og bedre for miljøet Vi tenker dette produktet er et smart valg, både for deg og miljøet! Produkter merket med Smart valg skiller seg ut ved å være et mer holdbart alternativ, produsert på en mer skånsom måte eller et alternativ som kan erstatte engangsartikler.

Figgjo

Helheten i ditt konsept er viktig. Sammen med deg som kunde setter Figgjo sammen produktskisser, bilder og illustrasjoner for å fremheve ditt konsept. ...

Flere av Figgjos standard-dekorer er nå tilgjengelig for fargebytte uten ekstra kostnad. Figgjo sin foreslåtte farge kan bestilles helt ned i 6 stk per ordre med 10 virkedagers leveringstid. Ved fargebytte gjelder min. antall 48 stk pr ordre, men kan deles på 2 artikler, uten ekstra kostnad. For fargebytte på større produkter i buffetsortimentet er minimumsantallet 6 stk pr del pr ordre. Fargebytte er i henhold til Figgjo sin til enhver tid gjeldene e-malings palett. Vennligst sjekk oppdatert e-malings palett, da det kan bli endringer. Ta kontakt på ordre@norrona.net for mer informasjon!
Ved å benytte deg av spesialdekor fra Figgjo tar du steget litt lengre. Figgjo sine designere tar utgangspunkt i din logo, grafiske profil eller andre elementer som bygger opp om din identitet. Målet er at du skal få et produkt som stemmer fullt ut med ditt konsept. Det viktigste er at dekoren sier det du vil den skal si.
Alt Figgjo porselen kan trygt benyttes i ovn opptil 300 grader, ved en jevn og langsom temperaturøkning og -senkning. Gull og platinadekorert porselen må ikke brukes i mikrobølgeovn. Porselenet har en glatt og jevn overflate som er lett å holde ren. Følg anvisningene for oppvask med hensyn til dosering av vaske- og skyllemiddel og vasketemperatur. Bruk gjerne glansemiddel da dette minsker friksjonen og glasurslitasje. Figgjos porselen er 100% naturlig. Vitroporselen er et ikke porøst materiale og absorberer derfor ikke skitt eller bakterier.
Figgjos porselen blir testet for bly-, kadmium- og bariumutløsning i henhold til gjeldende lover og regler i EU og Norge. Deres produkter inneholder ingen stoffer som er farlige for helse eller miljø. Dette gjelder både glasur og farger. Alle Figgjo-produkter er 100% miljøvennlige, inneholder ingen miljøskadelige materialer og trenger derfor ikke sorteres, eller kastes som spesialavfall. Men viktigst av alt: Figgjos produkter varer lengre.
Figgjo produktoversikt 2022
Figgjo Katalog 2022

Sorter

Figgjo Relieff krus 26cl

Pris pr stk. Salgspakning: 6 stk
7030742HHREL

Figgjo Relieff underskål

Pris pr stk. Salgspakning: 6 stk
7030757UHREL